Jeromos

Hídlap

Iskolaválasztó rendezvényt tartottak Esztergomban

A minap a Dobó Katalin Gimnáziumban tartották meg az esztergomi iskolák közös bemutatkozó és iskolaválasztó rendezvényét. A leendő elsősök szülei a következő hetekben is számos nyílt napon, valamint programon vehetnek részt.

Hirdetések

A szülői értekezleten bárki megismerhette az iskolákat, az ott dolgozó tanítókat, valamint egyes intézmények nyílt napjainak időpontjait. Továbbá információkat szerezhettek minden olyan rendezvényekről is, melyek egyaránt segíthetik az iskolaválasztást.

Az esztergom.hu-n elérhető táblázat szerint februártól május végéig több iskolában is programokkal várják a leendő elsősöket.

Február 11-én 16:30-17:15 között a Mindszenty József Katolikus Általános Iskolában Galambosi Andrea Barátaink az állatok címmel tart foglakozást. 14-én 16-18 óra között farsangi bált rendeznek az intézményben, melyre szeretettel várják az óvodásokat is.

Február 25-én a Mindszentyben 16:30-kor kezdődik Magács Éva vezetésével a Mesék birodalmában című foglalkozás, míg 17 órakor a József Attila Általános Iskolában pedig tájékoztató szülői értekezletet tart Krátki Dóra és Vereckei Beáta.

Az utolsó februári program 27-én, az Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Óvoda és Általános Iskola épületében lesz, ahol 16:30-kor kezdődik az Utazás a mesék birodalmában című előadás.

A márciusi áprilisi és májusi programok itt érhetők el.

(Borítókép: life.hu)
(Forrás: esztergom.hu)

Hirdetések
  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap