Vencel

Hídlap

Gyilkossággal fenyegetőzött Lábatlanon

Gyilkossággal fenyegettek meg egy lábatlani férfit azért, mert feljelentette a vádlott édesapját. A többszörösen visszaeső és fenyegetőző férfit az újabb bűncselekmény elkövetésének esélye miatt egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezték.

Hirdetések

Az elkövető a megalapozott a gyanú szerint a január 27-ét megelőző hét egyik napján, este 22 óra után megjelent a lábatlani sértett otthonánál, ahol ordítozni kezdett és félelemkeltés céljából azt kiabálta, hogy megöli őt és feleségét, továbbá az édesapjának is valami baja lesz.

A gyanúsított azért fenyegetőzött, mert a sértett férfi feljelentése alapján indult eljárás a saját apja ellen, aki abban az ügyben a vádiratot a bíróságtól megkapta.

A vádlott férfi többszörösen visszaeső, három további nyomozás van folyamatban vele szemben erőszakkal, éjjel elkövetett magánlaksértés, személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt. Valaminr élettárs sérelmére elkövetett zaklatás bűntette, testi sértés bűntette, valamint lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt is nyomoznak ellene.

Az Esztergomi Járási Ügyészség indítványa szerint megalapozottan feltelehő, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el, valamint a bizonyítást veszélyeztetné. Az Esztergomi Járásbíróság az ügyészség indítványa alapján az elkövető letartóztatását egy hónapra elrendelte.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó)
(Borítókép: 24.hu)

Hirdetések

  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap
  • Közösségi térként született újjá a piliscsévi kántorház

    Magyar Falu Program keretében újították fel a piliscsévi templom közvetlen szomszédságában álló úgynevezett kántorházat, melyet szeptember 26-án, szombaton adtak át. Az épületet kívül-belül felújították és méltó módon szolgálhatja majd a helyi közösségeket.

    Hídlap