Adalbert

Hídlap

Karbantartás miatt nem lesz víz Pilismarót egyes részein

Karbantartási munkálatokat végez a Duna Menti Regionális Vízmű (DMRV) Zrt., ezért február 4-én 7-15 óra között nyomáscsökkenést tapasztalhatnak a lakosok Pilismaróton, sőt egyes utcákban egyáltalán nem lesz ivóvíz.

Hirdetések

A tájékoztatás szerint az érintett időszakban a Széchenyi utcában, a Rákóczi utca 11. számú ingatlanban, valamint a Rákóczi utca 12-60. szám alatti házakban sem folyik majd víz a csapból. A Dózsa György utca 2-10. közötti ingatlanokban, valamint az általános iskolában, az óvodában és a sportcsarnokban is szünetel majd a szolgáltatás.

A szolgáltató arra kéri a lakosokat, hogy gondoskodjanak a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről. Mivel a karbantartás ideje alatt a lerakódott üledék bejuthat a felhasználói hálózatba, ezért felszólítanak mindenkit, hogy tartsák zárva a vízvételi helyeket.

A szolgáltatás újraindításakor az ivóvíz átmenetileg sárgásbarna lehet, a mosatás és fertőtlenítés miatt pedig erősebb klóros szagot lehet majd érezni, de ez a jelenség a DMRV szerint ártalmatlan.

(Borítókép: Pixabay.com)

Hirdetések

  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap