Kerékpárost ütöttek el a 11-es főút esztergomi szakaszán

Könnyű sérüléseket szenvedett az a 77 éves, szlovák állampolgárságú kerékpáros, akit egy Volkswagennel közlekedő sofőr ütött el vasárnap délután a 11-es számú főúton - erősítette meg az információnkat a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Könnyű sérüléseket szenvedett az a 77 éves, szlovák állampolgárságú kerékpáros, akit egy Volkswagennel közlekedő sofőr ütött el vasárnap délután a 11-es számú főúton – erősítette meg az információnkat a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség tájékoztatása szerint február 2-án 15 óra 5 perckor Pilismarót felől haladt Esztergom irányába a már említett autó. A vezető a 62+800-as méterszelvényben eddig ismeretlen okokból a kocsi jobb első és hátsó kerekeivel letért az útról, majd összeütközött az ugyanabba az irányba haladó kerékpárossal.

Gányai Balázs rendőr hadnagy, sajtóreferens elmondta, hogy az elsődleges orvosi vélemény alapján a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett, valamint a járművekben anyagi kár keletkezett.

Úgy tudjuk, hogy este az esztergom-kertvárosi Vízimalom utcába is riasztották a rendőröket. Információink szerint nem baleset történt, hanem egy kerékpáros esett el.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!