Erhard

Hídlap

Kerékpárost ütöttek el a 11-es főút esztergomi szakaszán

Könnyű sérüléseket szenvedett az a 77 éves, szlovák állampolgárságú kerékpáros, akit egy Volkswagennel közlekedő sofőr ütött el vasárnap délután a 11-es számú főúton – erősítette meg az információnkat a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség tájékoztatása szerint február 2-án 15 óra 5 perckor Pilismarót felől haladt Esztergom irányába a már említett autó. A vezető a 62+800-as méterszelvényben eddig ismeretlen okokból a kocsi jobb első és hátsó kerekeivel letért az útról, majd összeütközött az ugyanabba az irányba haladó kerékpárossal.

Gányai Balázs rendőr hadnagy, sajtóreferens elmondta, hogy az elsődleges orvosi vélemény alapján a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett, valamint a járművekben anyagi kár keletkezett.

Úgy tudjuk, hogy este az esztergom-kertvárosi Vízimalom utcába is riasztották a rendőröket. Információink szerint nem baleset történt, hanem egy kerékpáros esett el.

  • 980 főnél mutatták már ki az új koronavírus-fertőzést

    Újabb 85 személynél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 980 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 beteg, többségében idős emberek (egyikük 48 éves). Összesen 96-an hagyták el gyógyultan a kórházat.

    Hídlap
  • Piros lapot adtak a koronavírusnak a játékvezetők

    Komárom-Esztergom megye egészén átívelő piroslapot indítottak útjára a játékvezetők. A megyei sípmesterek is csatlakoztak a #maradjotthon országos kezdeményezéshez. Bíznak benne, hogy kisfilmükkel fel tudják hívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

    Hídlap
Advertisements