Lukrécia

Hídlap

Kerékpárost ütöttek el a 11-es főút esztergomi szakaszán

Könnyű sérüléseket szenvedett az a 77 éves, szlovák állampolgárságú kerékpáros, akit egy Volkswagennel közlekedő sofőr ütött el vasárnap délután a 11-es számú főúton – erősítette meg az információnkat a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetések

A rendőrség tájékoztatása szerint február 2-án 15 óra 5 perckor Pilismarót felől haladt Esztergom irányába a már említett autó. A vezető a 62+800-as méterszelvényben eddig ismeretlen okokból a kocsi jobb első és hátsó kerekeivel letért az útról, majd összeütközött az ugyanabba az irányba haladó kerékpárossal.

Gányai Balázs rendőr hadnagy, sajtóreferens elmondta, hogy az elsődleges orvosi vélemény alapján a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett, valamint a járművekben anyagi kár keletkezett.

Úgy tudjuk, hogy este az esztergom-kertvárosi Vízimalom utcába is riasztották a rendőröket. Információink szerint nem baleset történt, hanem egy kerékpáros esett el.

Hirdetések
  • Helyreállítják a tokodaltárói zebra villogó jelzőlámpáját

    Jó hírrel szolgált a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők számára és a tokodaltárói lakosok is minden bizonnyal örülni fognak a hírnek: hamarosan helyreállítják a Bányász utca és a József Attila utca (10-es főút) kereszteződésénél található zebra sárga villogó jelzőlámpáját.

    Hídlap
  • TOP-os fejlesztés valósulhat meg Kesztölcön

    Összesen 180 millió forint támogatást hagyott jóvá a napokban az Irányító Hatóság a megyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban – tájékoztatott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke. Kesztölc is újabb projekt valósulhat meg.

    Hídlap