Jeromos

Hídlap

Kikapott a Dorogi FC az MTK-tól

2-1-es vereséget szenvedett a Dorogi FC az MTK Budapest vendégeként a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Bár a vendégek sokáig jól tartották magukat, az első félidő végén a hazaiak szerezték meg a vezetést. A hajrában szépített a Dorog, de az egyenlítés már nem jött össze.

Hirdetések

“A listavezetőtől nem szégyen kikapni” – írta a mérkőzésen részt vett egyik dorogi szurkoló, ki úgy véli, hogy a csapata szívvel-lélekkel játszott.

Már az első néhány percben helyzeteket alakított ki az MTK, sőt Deutsch a 15. percben szabadrúgásból eltalálta a kapufát, de ekkor még nem szereztek gólt. Öt perccel később a dorogi Kitl Miklós végzett el egy pontrúgást, majd Berkó elé került a labda, aki a kapu mellé lőtt. Az első félidő hátralévő perceiben mindkét fél próbálkozott, mígnek a hazaiak a 45. percben megszerezték a vezetést: Schön beadása után Prossel lőtt a kapuba.

A 49. percben egy labdavesztésből duplázta meg majdnem az előnyét a hazai gárda, de Mursits lefülelte az akciót. Az 57. percben Paudits megiramodott a bal szélen, szépen cselezgetett, majd Kitl-t indította a 16-oson belül. A lövés lepattant, Földi érkezett is középen, de nem tudta a kapuba kotorni a labdát.

A 66. percben megszerezte második gólját az MTK: Palincsár indította Prossert, aki betört a 16-os területére, majd kilőtte a kapu jobb alsó sarkát. Egy perccel később újabb ziccerhez jutottak a hazaiak, csakhogy Palincsár 17 méterről a kapufát találta el.

A 77. percben Takács Péter beadása után Nyíri Vince lőtt kapura, góljával pedig 2:1-re módosult az állás. A hátralévő időben még voltak kisebb-nagyobb helyzetek, de több találatot már nem láthatott a közönség.

A találkozó végeredménye: MTK 2:1 Dorog

(Forrás: dorogifc.hu)

(Borítókép: MTK Budapest Facebook oldal)

Hirdetések
  • Online koncertet adnak az esztergomi zeneiskola tanárai

    A járványhelyzet miatt nem rendeznek nyilvános hangversenyeket az esztergomi Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskolában, de a tanárok úgy érzik, hogy a Zene Világnapjának megünneplése – melyet október 1-én tartanak – ebben a helyzetben is kedves kötelességük és szívügyük.

    Hídlap
  • Modell- és gyártásevolúció a Magyar Suzukinál

    A Magyar Suzuki a modern magyar autóipar leghosszabb sikertörténete. A japán gyökerű vállalat ötven év kihagyás után, 1992-ben hozta vissza hazánkba a személyautógyártást. Közel három évtized alatt több mint 3,5 millió autó gördült már le az esztergomi gyártósorról.

    Hídlap