Máté, Mirella

Hídlap

Konnektor és hosszabbító égett egy pilismaróti házban

Vasárnap eddig ismeretlen okokból konnektor és hosszabbító gyulladt meg egy felújítás alatt álló pilismaróti családi házban – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól. Az esztergomi tűzoltók tüzet nem, csak arra utaló jeleket találtak.

Hirdetések

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, szóvivő elmondta, hogy az egység ezután hőkamera segítségével átvizsgálta a helyszínt.

Ezeken kívül a hétvégén négy esetben jelzett tűzjelző a megyében, amelyre az esztergomi, illetve nyergesújfalui hivatásos tűzoltók kaptak riasztást. Mind a négy esetben lemondták a riasztást, téves jelzés volt, az egységek nem hagyták el a laktanyát.

A hétvégével kapcsolatban megkerestük a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot is. Csámpai Attila tűzoltó százados, szóvivő elmondta, hogy a Szobi járásban nem történt tűzoltói beavatkozás.

(Borítókép: atadhir.hu)

Hirdetések

  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap