Jenő

Hídlap

Konnektor és hosszabbító égett egy pilismaróti házban

Vasárnap eddig ismeretlen okokból konnektor és hosszabbító gyulladt meg egy felújítás alatt álló pilismaróti családi házban – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól. Az esztergomi tűzoltók tüzet nem, csak arra utaló jeleket találtak.

Hirdetések

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, szóvivő elmondta, hogy az egység ezután hőkamera segítségével átvizsgálta a helyszínt.

Ezeken kívül a hétvégén négy esetben jelzett tűzjelző a megyében, amelyre az esztergomi, illetve nyergesújfalui hivatásos tűzoltók kaptak riasztást. Mind a négy esetben lemondták a riasztást, téves jelzés volt, az egységek nem hagyták el a laktanyát.

A hétvégével kapcsolatban megkerestük a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot is. Csámpai Attila tűzoltó százados, szóvivő elmondta, hogy a Szobi járásban nem történt tűzoltói beavatkozás.

(Borítókép: atadhir.hu)

Hirdetések

  • Koronavírus: szigorítják a Magyarországra történő belépést

    Több, környező országban is újult erőre kapott a járvány, ezért három kategóriába (zöld, sárga, vörös) sorolja az államokat a kormány – hangzott el a vasárnap délelőtti sajtótájékoztatón. Gulyás Gergely közölte: hazánk jelenleg az egyik legbiztonságosabb ország Európában.

    Hídlap
  • Két autó ütközött össze a Dobogókőre vezető úton

    Két személyautó ütközött össze július 11-én, szombaton délután az 1111-es út 27. kilométerszelvényében, Esztergom és a pilisszentléleki lehajtó között – írja a Dorogi-medence. A helyszínelés idejére először teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindulhatott a forgalom.

    Hídlap