Konnektor és hosszabbító égett egy pilismaróti házban

Vasárnap eddig ismeretlen okokból konnektor és hosszabbító gyulladt meg egy felújítás alatt álló pilismaróti családi házban - tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól. Az esztergomi tűzoltók tüzet nem, csak arra utaló jeleket találtak.

Vasárnap eddig ismeretlen okokból konnektor és hosszabbító gyulladt meg egy felújítás alatt álló pilismaróti családi házban – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól. Az esztergomi tűzoltók tüzet nem, csak arra utaló jeleket találtak.

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, szóvivő elmondta, hogy az egység ezután hőkamera segítségével átvizsgálta a helyszínt.

Ezeken kívül a hétvégén négy esetben jelzett tűzjelző a megyében, amelyre az esztergomi, illetve nyergesújfalui hivatásos tűzoltók kaptak riasztást. Mind a négy esetben lemondták a riasztást, téves jelzés volt, az egységek nem hagyták el a laktanyát.

A hétvégével kapcsolatban megkerestük a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot is. Csámpai Attila tűzoltó százados, szóvivő elmondta, hogy a Szobi járásban nem történt tűzoltói beavatkozás.

(Borítókép: atadhir.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!