Csaba

Hídlap

Teljes látogatási tilalmat rendeltek el a váci kórházban

Egyre nagyobb méreteket ölt a járvány, ezért az influenzaszerű megbetegedések számának növekedése miatt február 4-én, azaz kedden minden osztályra kiterjedő látogatási tilalom lép életbe a váci Jávorszky Ödön kórházban. A tilalom visszavonásig érvényes.

Hirdetések

A közleményben dr. Urbán Edina főigazgató főorvos arra hívja fel a látogatók figyelmét, hogy az általuk hozott csomagokat a kórház felső portáján feladatot teljesítő őrzőszolgálat munkatársai veszik át és el is juttatják a betegekhez.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása szerint január 20. és 26. között több mint tizenhétezren fordultak orvosokhoz influenzaszerű tünetekkel. A 100 000 lakosra jutó orvoshoz fordult betegek száma Pest megyében volt a legmagasabb.

(Forrás: antsz.hu/javorszky.hu)
(Borítókép: nlc.hu)

Hirdetések
  • Fejbe lőttek egy erdészt Nagybörzsönyben

    Július 3-án este vadászbaleset történt a Szobi járásban található Nagybörzsönyben. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

    Hídlap
  • Családi napon avatták fel a máriahalmi teret

    A július 4-én családi nap keretében avatták fel a park melletti teret, melyet a Belügyminisztérium pályázatán elnyert 12 millió forint támogatásból, illetve önkormányzati forrásból újítottak fel. Dr. Völner Pál örömtelinek nevezte, hogy a helyi közösség kitartása révén egy ilyen fontos fejlesztéssel gyarapodhat.

    Hídlap