Áramütést szenvedett és meghalt egy férfi Esztergomban

Eddig ismeretlen okokból felmászott egy, az esztergomi Erzsébet parkban található villanyoszlopra egy 36 éves budapesti férfi, majd áramütést szenvedett és a helyszínen életét vesztette - tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Eddig ismeretlen okokból felmászott egy, az esztergomi Erzsébet parkban található villanyoszlopra egy 36 éves budapesti férfi, majd áramütést szenvedett és a helyszínen életét vesztette – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Egy férfi az Esztergom nevű Facebook csoportban hívta fel a figyelmet hétfőn este arra, hogy mentőautót látott az Erzsébet parkban. Később hozzászólásban azt írta, hogy egy rendőrautó is érkezett a helyszínre és egy fóliával letakart holttest is feküdt a földön.

Az információkkal kapcsolatban e-mailen kerestük meg a Komárom-Esztergom-Megyei Rendőr-főkapitányságot. Buóczné Miklás Erzsébet rendőr alezredes elmondta, hogy a rendelkezésre álló adatok alapján egy 36 éves budapesti lakos rendkívüli halála miatt indított közigazgatási hatósági eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság. A sajtószóvivő ismertette, hogy a tragédia 19 óra körül történt, amikor a férfi felmászott az oszlopra, majd áramütést szenvedett, leesett és életét vesztette.

(Borítókép: dailyhunt.com)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!