Csaba

Hídlap

Áramütést szenvedett és meghalt egy férfi Esztergomban

Eddig ismeretlen okokból felmászott egy, az esztergomi Erzsébet parkban található villanyoszlopra egy 36 éves budapesti férfi, majd áramütést szenvedett és a helyszínen életét vesztette – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Hirdetések

Egy férfi az Esztergom nevű Facebook csoportban hívta fel a figyelmet hétfőn este arra, hogy mentőautót látott az Erzsébet parkban. Később hozzászólásban azt írta, hogy egy rendőrautó is érkezett a helyszínre és egy fóliával letakart holttest is feküdt a földön.

Az információkkal kapcsolatban e-mailen kerestük meg a Komárom-Esztergom-Megyei Rendőr-főkapitányságot. Buóczné Miklás Erzsébet rendőr alezredes elmondta, hogy a rendelkezésre álló adatok alapján egy 36 éves budapesti lakos rendkívüli halála miatt indított közigazgatási hatósági eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság. A sajtószóvivő ismertette, hogy a tragédia 19 óra körül történt, amikor a férfi felmászott az oszlopra, majd áramütést szenvedett, leesett és életét vesztette.

(Borítókép: dailyhunt.com)

Hirdetések
  • Fejbe lőttek egy erdészt Nagybörzsönyben

    Július 3-án este vadászbaleset történt a Szobi járásban található Nagybörzsönyben. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

    Hídlap
  • Családi napon avatták fel a máriahalmi teret

    A július 4-én családi nap keretében avatták fel a park melletti teret, melyet a Belügyminisztérium pályázatán elnyert 12 millió forint támogatásból, illetve önkormányzati forrásból újítottak fel. Dr. Völner Pál örömtelinek nevezte, hogy a helyi közösség kitartása révén egy ilyen fontos fejlesztéssel gyarapodhat.

    Hídlap