Móric

Hídlap

Szarvast ütöttek el a piliscsévi elágazás és Pilisjászfalu között

Szarvast ütöttek el február 5-én, szerdán este nem sokkal 21 óra után a 10-es főút piliscsévi elágazás és Pilisjászfalu közötti szakaszán. Információink szerint az állat egy Ford elé ugrott ki, a sofőr pedig már nem tudta elkerülni az ütközést.
 Olvasóink jelezték, hogy 22 óra után még mindig ott voltak a rendőrök a helyszínen. Az érintett szakaszon fél pályán, a járőrök irányításával haladt a forgalom. Az ütközés következtében az autó eleje összetört, az állat elpusztult. A tetem még 22 óra körül is a helyszínen volt.
 A gázolással kapcsolatban megkerestük a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot. Amint választ kapunk, azt egy újabb cikkben közöljük!

Hirdetések

(Képek: olvasói felvételek)

Hirdetések
  • Így történt az esztergomi motoros baleset

    Suzuki Ignis típusú személygépkocsi és Yamata típusú motorkerékpár ütközött össze szeptember 19-én 17 óra 35 perckor Esztergomban, a Dobogókői úton – válaszolta megkeresésünkre a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

    Hídlap
  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap