Jusztina

Hídlap

Kéményben lerakódott korom izzott Máriahalmon

Kéménytűz miatt riasztották Máriahalomra február 5-én, szerdán kora este a sárisápi önkéntes tűzoltókat. A csapat öt fővel indult útnak, közben pedig az esztergomi hivatásos kollégáik is megérkeztek a helyszínre.

Hirdetések

A háznál aztán kiderült, hogy a kéményben lerakódott korom izzott. Az egységek eltávolították a lerakódást, majd a katasztrófavédelem letiltotta a kémény használatát. Január végén Süttőn is hasonló eset miatt riasztották a tűzoltókat. Akkor polgárőrök figyeltek fel a kéményből felszálló pernyére, majd a lánglovagok eltávolították a lerakódott égésterméket és átszellőztették a kéményt.

(Forrás: Sárisáp ÖTE/Dorogi-medence)

Hirdetések
  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap