Móric

Hídlap

Kéményben lerakódott korom izzott Máriahalmon

Kéménytűz miatt riasztották Máriahalomra február 5-én, szerdán kora este a sárisápi önkéntes tűzoltókat. A csapat öt fővel indult útnak, közben pedig az esztergomi hivatásos kollégáik is megérkeztek a helyszínre.

Hirdetések

A háznál aztán kiderült, hogy a kéményben lerakódott korom izzott. Az egységek eltávolították a lerakódást, majd a katasztrófavédelem letiltotta a kémény használatát. Január végén Süttőn is hasonló eset miatt riasztották a tűzoltókat. Akkor polgárőrök figyeltek fel a kéményből felszálló pernyére, majd a lánglovagok eltávolították a lerakódott égésterméket és átszellőztették a kéményt.

(Forrás: Sárisáp ÖTE/Dorogi-medence)

Hirdetések

  • Külföldön fogták el a rablót, hat év fegyházra ítélték

    Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján a bíróság jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélte azt a férfit aki a több, mint hat évvel ezelőtti rablás elkövetését követően külföldre szökött a hatóságok elől, és akit európai elfogatóparancs alapján az Egyesült Királyságban fogtak el.

    Hídlap
  • Vadonatúj kerékpárokat kaptak a polgárőrök

    Negyvennégy darab, az esztergomi Neuzer Kft.-től megrendelt kerékpárt adtak át a polgárőrök számára szeptember 21-én, az Esztergomi Bazilikánál. Az összejövetelen dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) elnöke elmondta, egyre fontosabb szerepet kap a kerékpáros polgárőri szolgálat.

    Hídlap