Aguszta

Hídlap

Kéményben lerakódott korom izzott Máriahalmon

Kéménytűz miatt riasztották Máriahalomra február 5-én, szerdán kora este a sárisápi önkéntes tűzoltókat. A csapat öt fővel indult útnak, közben pedig az esztergomi hivatásos kollégáik is megérkeztek a helyszínre.

A háznál aztán kiderült, hogy a kéményben lerakódott korom izzott. Az egységek eltávolították a lerakódást, majd a katasztrófavédelem letiltotta a kémény használatát. Január végén Süttőn is hasonló eset miatt riasztották a tűzoltókat. Akkor polgárőrök figyeltek fel a kéményből felszálló pernyére, majd a lánglovagok eltávolították a lerakódott égésterméket és átszellőztették a kéményt.

(Forrás: Sárisáp ÖTE/Dorogi-medence)

  • Jogosítvány nélkül és ittasan motorozott egy férfi Dorogon

    Március 28-án, szombaton ezúttal a dorogi Kálvária utcában állítottak meg a rendőrök egy ittasan közlekedő személyt. A férfi segédmotoros-kerékpárjával rótta az utcákat, mígnem szembe találta magát a Dorogi Rendőrkapitányság járőreivel.

    Hídlap
  • Hétfőn újraindul a szobi komp

    „Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor indul a szobi átkelésen a járat.” – írja a Szobinfó nevű Facebook oldal. A hajó felújítása befejeződött, március 27-én vízre tették és elindultak fele Szobra.

    Hídlap
Advertisements