Móric

Hídlap

Ők nyertek a Magyar Horgász előfizetői nyereményakciójában

Kihirdette a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ), hogy kik lettek első-, második, és harmadik díjasok a Magyar Horgász című havi magazin előfizetési nyereményakciójában. A szervezet levélben is értesíti a nyerteseket.

Hirdetések

A harmadik díjasok között száz darab 2021-es, éves Magyar Horgász újság-előfizetés vagy 2021-es, éves digitális Magyar Horgász előfizetést osztottak szét. A nyertesek között van a kesztölci Élő Ferenc, a nagysápi Juhász István, a szobi Krasznai Tamás, a máriahalmi Kucsik Szabolcs, a kesztölci Nagy Lajos, valamint a szobi Petróczi Péter.

A második díjasok vagy 2021. éves országos általános területi jegyet vagy a MOHOSZ családhoz tartozó vízterületre szóló éves területi jegyet kaphatnak. A tíz nyertes közé az esztergom-kertvárosi Bende László is bekerült.

Gratulálunk a díjazottaknak.

(Forrás: MOHOSZ)

Hirdetések

  • Külföldön fogták el a rablót, hat év fegyházra ítélték

    Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján a bíróság jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélte azt a férfit aki a több, mint hat évvel ezelőtti rablás elkövetését követően külföldre szökött a hatóságok elől, és akit európai elfogatóparancs alapján az Egyesült Királyságban fogtak el.

    Hídlap
  • Vadonatúj kerékpárokat kaptak a polgárőrök

    Negyvennégy darab, az esztergomi Neuzer Kft.-től megrendelt kerékpárt adtak át a polgárőrök számára szeptember 21-én, az Esztergomi Bazilikánál. Az összejövetelen dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) elnöke elmondta, egyre fontosabb szerepet kap a kerékpáros polgárőri szolgálat.

    Hídlap