Máté, Mirella

Hídlap

Váltóhiba miatt hosszabb menetidőre kell számítani az esztergomi és a szobi vasútvonalon

A szobi, a veresegyházi és az esztergomi vonalakon 10-15, esetenként 20-25 perccel növekedhet az esti járatok menetideje, mert a Nyugati pályaudvaron váltóhiba lassítja a forgalmat – közölte a MÁVINFORM február 6-án, 17 óra körül.

Hirdetések

A váltóhiba miatt a 16:21-es, Esztergomba tartó szerelvény emiatt 8 perc késéssel indult el a Nyugati pályaudvarról, Angyalföld állomáson pedig húsz percig állt. A szobi vonalon jelenleg három vonat is több mint 5 perc késéssel közlekedik. Mivel a probléma várhatóan még néhány órán keresztül fenn áll, ezért utazás előtt érdemes mindenképpen ránézni a Vonatinfó térképére.

Mint arról beszámoltunk, kedden kisiklott egy Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó szerelvény Rákosrendezőnél, emiatt a vonalon órákig csak Esztergom és Angyalföld között jártak a vonatok.

(Forrás: MÁVINFORM)

Hirdetések

  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap