Izabella, Dalma

Hídlap

Váltóhiba miatt hosszabb menetidőre kell számítani az esztergomi és a szobi vasútvonalon

A szobi, a veresegyházi és az esztergomi vonalakon 10-15, esetenként 20-25 perccel növekedhet az esti járatok menetideje, mert a Nyugati pályaudvaron váltóhiba lassítja a forgalmat – közölte a MÁVINFORM február 6-án, 17 óra körül.

Hirdetések

A váltóhiba miatt a 16:21-es, Esztergomba tartó szerelvény emiatt 8 perc késéssel indult el a Nyugati pályaudvarról, Angyalföld állomáson pedig húsz percig állt. A szobi vonalon jelenleg három vonat is több mint 5 perc késéssel közlekedik. Mivel a probléma várhatóan még néhány órán keresztül fenn áll, ezért utazás előtt érdemes mindenképpen ránézni a Vonatinfó térképére.

Mint arról beszámoltunk, kedden kisiklott egy Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó szerelvény Rákosrendezőnél, emiatt a vonalon órákig csak Esztergom és Angyalföld között jártak a vonatok.

(Forrás: MÁVINFORM)

Hirdetések
  • Két autó ütközött össze a Dobogókőre vezető úton

    Két személyautó ütközött össze július 11-én, szombaton délután az 1111-es út 27. kilométerszelvényében, Esztergom és a pilisszentléleki lehajtó között – írja a Dorogi-medence. A helyszínelés idejére először teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindulhatott a forgalom.

    Hídlap
  • Bokasérülést szenvedett egy túrázó a Rám-szakadéknál

    Balesetet szenvedett és nem tudott tovább menni egy túrázó július 11-én szombaton délután a Rám-szakadéknál. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a mentők mellett az esztergomi hivatásos tűzoltók siettek a kiránduló segítségére.

    Hídlap