Váltóhiba miatt hosszabb menetidőre kell számítani az esztergomi és a szobi vasútvonalon

A szobi, a veresegyházi és az esztergomi vonalakon 10-15, esetenként 20-25 perccel növekedhet az esti járatok menetideje, mert a Nyugati pályaudvaron váltóhiba lassítja a forgalmat - közölte a MÁVINFORM február 6-án, 17 óra körül.

A szobi, a veresegyházi és az esztergomi vonalakon 10-15, esetenként 20-25 perccel növekedhet az esti járatok menetideje, mert a Nyugati pályaudvaron váltóhiba lassítja a forgalmat – közölte a MÁVINFORM február 6-án, 17 óra körül.

A váltóhiba miatt a 16:21-es, Esztergomba tartó szerelvény emiatt 8 perc késéssel indult el a Nyugati pályaudvarról, Angyalföld állomáson pedig húsz percig állt. A szobi vonalon jelenleg három vonat is több mint 5 perc késéssel közlekedik. Mivel a probléma várhatóan még néhány órán keresztül fenn áll, ezért utazás előtt érdemes mindenképpen ránézni a Vonatinfó térképére.

Mint arról beszámoltunk, kedden kisiklott egy Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó szerelvény Rákosrendezőnél, emiatt a vonalon órákig csak Esztergom és Angyalföld között jártak a vonatok.

(Forrás: MÁVINFORM)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!