Adalbert

Hídlap

Megrongálták a dorogi Otthon téri futópályát

Szombatra virradóra ismeretlenek megrongálták a dorogi Otthon téren található rekortán futópályát. Az állapotokra Berndt József önkormányzati képviselő hívta fel a figyelmet. A kidöntött lámpatestek és a szétvert kuka láttán egyesek azt mondták: szükség lenne hatékony polgárőrségre.

Hirdetések

Futótűzként terjed a közösségi oldalakon, hogy az éjjel vandálok dúlták fel az Otthon téri futópályát. Ismeretlenek kidöntötték a pályát megvilágító lámpatesteket, a kukákat letörték, a szemetet szétdobálták. Továbbá a pálya használatát ismertető táblát is kitépték és bedobták az egyik bokorba.

“Nagy ez a város. Az elkövetők biztosan hencegni fognak a tettükkel, hiszen egy ekkora bulit hogyan tudnának magukban tartani. Ha valaki látott vagy hallott/hall majd valamit ezzel kapcsolatban, segítse a rendőrség munkáját azzal, hogy továbbadja nekik az információt. Hogy az elkövető(k) megkapják méltó büntetésüket. Mert megérdemlik…” – írja közösségi oldalán a Dorogi Futókör.

Berndt József képviselő oldalára feltöltött videó alatt záporoztak a kommentek. Egyesek azt vetették fel, hogy hatékonyabbá kellene tenni a dorogi polgárőrséget, míg mások azt találgatták, hogy vajon a kamerafelvételeken láthatók-e az elkövetők?

(Fotók: beküldött képek)

Hirdetések
  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap