Megrongálták a dorogi Otthon téri futópályát

Szombatra virradóra ismeretlenek megrongálták a dorogi Otthon téren található rekortán futópályát. Az állapotokra Berndt József önkormányzati képviselő hívta fel a figyelmet. A kidöntött lámpatestek és a szétvert kuka láttán egyesek azt mondták: újra szükség lenne polgárőrségre.

Szombatra virradóra ismeretlenek megrongálták a dorogi Otthon téren található rekortán futópályát. Az állapotokra Berndt József önkormányzati képviselő hívta fel a figyelmet. A kidöntött lámpatestek és a szétvert kuka láttán egyesek azt mondták: szükség lenne hatékony polgárőrségre.

Futótűzként terjed a közösségi oldalakon, hogy az éjjel vandálok dúlták fel az Otthon téri futópályát. Ismeretlenek kidöntötték a pályát megvilágító lámpatesteket, a kukákat letörték, a szemetet szétdobálták. Továbbá a pálya használatát ismertető táblát is kitépték és bedobták az egyik bokorba.

“Nagy ez a város. Az elkövetők biztosan hencegni fognak a tettükkel, hiszen egy ekkora bulit hogyan tudnának magukban tartani. Ha valaki látott vagy hallott/hall majd valamit ezzel kapcsolatban, segítse a rendőrség munkáját azzal, hogy továbbadja nekik az információt. Hogy az elkövető(k) megkapják méltó büntetésüket. Mert megérdemlik…” – írja közösségi oldalán a Dorogi Futókör.

Berndt József képviselő oldalára feltöltött videó alatt záporoztak a kommentek. Egyesek azt vetették fel, hogy hatékonyabbá kellene tenni a dorogi polgárőrséget, míg mások azt találgatták, hogy vajon a kamerafelvételeken láthatók-e az elkövetők?

(Fotók: beküldött képek)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!