Máté, Mirella

Hídlap

Megújulnak az esztergomi zöldterületek

A Zöld-Út Kft. és a közfoglalkoztatottak közös munkaterv alapján végzik a fiatalító metszéseket és az elgazosodott zöldterületek karbantartását – írja az esztergom.hu. A szakemberek Aranyhegy már végeztek, jelenleg a Szent Tamás-hegy és Béke tér zöldfelületeit rendezik.

Hirdetések

Mint azt a lakosok is tapasztalták, az önkormányzatnál dolgozó közfoglalkoztatottak, valamint a városi tulajdonban lévő Zöld-Út Kft munkatársai elkezdték a zöldterületek karbantartását, valamint az elburjánzott cserjék rendezését.

A munkavégzés közös munkaterv szerint történik. Szakemberek irányításával, városrészekre bontva dolgoznak a munkások. A város több részén a következő időszakban folytatódnak a munkálatok annak érdekében, hogy a tavasz érkeztéig megtörténjen a fák szakszerű metszése és az egyéb cserjék, bokrok gondozása.

(Forrás: esztergom.hu)
(Képek: Hídlap)

Hirdetések
  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap