Izabella, Dalma

Hídlap

Megújulnak az esztergomi zöldterületek

A Zöld-Út Kft. és a közfoglalkoztatottak közös munkaterv alapján végzik a fiatalító metszéseket és az elgazosodott zöldterületek karbantartását – írja az esztergom.hu. A szakemberek Aranyhegy már végeztek, jelenleg a Szent Tamás-hegy és Béke tér zöldfelületeit rendezik.

Hirdetések

Mint azt a lakosok is tapasztalták, az önkormányzatnál dolgozó közfoglalkoztatottak, valamint a városi tulajdonban lévő Zöld-Út Kft munkatársai elkezdték a zöldterületek karbantartását, valamint az elburjánzott cserjék rendezését.

A munkavégzés közös munkaterv szerint történik. Szakemberek irányításával, városrészekre bontva dolgoznak a munkások. A város több részén a következő időszakban folytatódnak a munkálatok annak érdekében, hogy a tavasz érkeztéig megtörténjen a fák szakszerű metszése és az egyéb cserjék, bokrok gondozása.

(Forrás: esztergom.hu)
(Képek: Hídlap)

Hirdetések
  • Két autó ütközött össze a Dobogókőre vezető úton

    Két személyautó ütközött össze július 11-én, szombaton délután az 1111-es út 27. kilométerszelvényében, Esztergom és a pilisszentléleki lehajtó között – írja a Dorogi-medence. A helyszínelés idejére először teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindulhatott a forgalom.

    Hídlap
  • Bokasérülést szenvedett egy túrázó a Rám-szakadéknál

    Balesetet szenvedett és nem tudott tovább menni egy túrázó július 11-én szombaton délután a Rám-szakadéknál. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a mentők mellett az esztergomi hivatásos tűzoltók siettek a kiránduló segítségére.

    Hídlap