Jusztina

Hídlap

Minden gyermek könyvvel mehet haza a pilismaróti óvodából

A Pilismaróti Mesevár Óvoda is csatlakozott a Könyvajándékozás Nemzetközi Napjához, melyet február 14-én, vagyis Valentin napon tartanak. Az intézmény vezetői arra kérik a lakosokat, hogy csütörtökig juttassák el hozzájuk a felesleges, óvodásoknak való könyveket.

Hirdetések

A Magyar Gyermekirodalmi Intézet által életre hívott kezdeményezés lényege, hogy növeljék a gyermekek könyvekhez való hozzáférési lehetőségét. Továbbá szeretnék elérni azt is, hogy minél többen kedvet kapjanak az olvasáshoz.

Az intézmény vezetése reméli, hogy sokan ajánlanak fel számukra könyveket. Ha kellő mennyiségű kötet gyűlik össze, akkor a terveik szerint most pénteken minden gyermek egy mesekönyvvel térhet haza.

(Borítókép: clifonline.org)

Hirdetések

  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap