Móric

Hídlap

Minden gyermek könyvvel mehet haza a pilismaróti óvodából

A Pilismaróti Mesevár Óvoda is csatlakozott a Könyvajándékozás Nemzetközi Napjához, melyet február 14-én, vagyis Valentin napon tartanak. Az intézmény vezetői arra kérik a lakosokat, hogy csütörtökig juttassák el hozzájuk a felesleges, óvodásoknak való könyveket.

Hirdetések

A Magyar Gyermekirodalmi Intézet által életre hívott kezdeményezés lényege, hogy növeljék a gyermekek könyvekhez való hozzáférési lehetőségét. Továbbá szeretnék elérni azt is, hogy minél többen kedvet kapjanak az olvasáshoz.

Az intézmény vezetése reméli, hogy sokan ajánlanak fel számukra könyveket. Ha kellő mennyiségű kötet gyűlik össze, akkor a terveik szerint most pénteken minden gyermek egy mesekönyvvel térhet haza.

(Borítókép: clifonline.org)

Hirdetések
  • Így történt az esztergomi motoros baleset

    Suzuki Ignis típusú személygépkocsi és Yamata típusú motorkerékpár ütközött össze szeptember 19-én 17 óra 35 perckor Esztergomban, a Dobogókői úton – válaszolta megkeresésünkre a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

    Hídlap
  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap