Vencel

Hídlap

Borbély Zoltán posztumusz rendőr hadnagyra emlékeztek

Borbély Zoltán posztumusz rendőr hadnagyra emlékeztek kedden a rendőrök Komárom-Esztergom megyében – írja a police.hu. Aznap az Esztergomi Rendőrkapitányságon és a megyei rendőr-főkapitányságon is véradást szerveztek, melyeken összesen hetvenegyen vettek részt.

Február 11-én, a megyei rendőr-főkapitányság vezetői, személyi állománya és családja megkoszorúzta Borbély Zoltán posztumusz rendőr hadnagy dorogi temetőben található síremlékét, majd az Esztergomi Rendőrkapitányságon gyertyagyújtással és főhajtással tisztelegtek a hős rendőr előtt.

Borbély Zoltán 2008. február 11-én szolgálatteljesítés közben vesztette életét. Az ő tiszteletére 2010 óta minden év február 11-én rendőrségi véradónapot tartanak, melyen önkéntes segítségnyújtással emlékeznek a hadnagyra, és minden szolgálatteljesítés közben elhunyt, vagy megsérült rendőrre.

(Forrás és képek: police.hu)

Hirdetések

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap