Adalbert

Hídlap

Ideiglenes útzár lesz csütörtökön az esztergomi Helischer utcában

Február 13-án, csütörtökön a Prímás-szigeten található, Gőzhajó utcai parkoló bővítési munkálatai miatt több alkalommal is ideiglenes útzár várható a Helischer utcában – írja az esztergom.hu. A kivitelező Zöld-Út Kft. igyekszik a legrövidebb időszakra bevetni az útzárat.

Hirdetések

Hernádi Ádám polgármester a közelmúltban közösségi oldalán jelentette be, hogy bővíteni fogják a Gőzhajó utcai murvás parkolót. Azóta el is kezdődtek a kivitelezés: elbontották többek között a Helischer József és a Gőzhajó utca sarkán található betonkerítést, régi vas kaput és használaton kívüli épületeket.

Csütörtökön a további bontási munkálatok miatt 8-14 óra között ideiglenesen lezárják a Helischer utcát, a korlátozás egyaránt érintheti a nagy parkolóba, a Vitéz János Katolikus Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskolába és a Pézsa Tibor Sportcsarnokba érkezőket is. A kivitelező a közlekedők türelmét és megértését kéri.

(Forrás: esztergom.hu)

Hirdetések

  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap