Izidor

Hídlap

Dorogi, esztergomi és táti síelők remekeltek a Honda Kupán

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Honda Kupát a szlovákiai Donovalyban, ahol szép eredményeket értek el a dorogi, esztergomi és táti versenyzők. A SkiOutlet.hu verseny résztvevői egyfutamos óriás-műlesiklásban mérték össze tudásukat.

Az immár hagyománnyá vált, egyébként 1993-ban Ausztriában indult Országos Amatőr Gyermeksíbajnokságon ezúttal is több korcsoportban és nemenként is külön díjazták a legjobbakat. A „2015 Lányok” kategóriájában a hatos rajtszámmal versenyző dorogi Lung Zsófi az előkelő harmadik helyen végzett, méghozzá 00:55,03-as idővel.

A „2014 Fiúk” mezőnyében a táti Árendás Bánk Barnabás szerezte meg a harmadik helyet. A fiatal tehetség 00:35,25-ös idővel teljesítette a távot. A „2012 Fiúk” futamában Árendás Koppány Kornél 00:31,35-ös idővel a második helyre futott be és csak néhány tized másodperccel maradt el a győztestől.

A „2010 Fiúk” kategóriájának hatodik helyét szerezte meg a dorogi Lung Balázs, aki 00:32,47-es idővel ért célba. A „2009 Fiúk” versenyében szerepelt a Honda Kupa egyetlen esztergomi résztvevője. Háromszegi Milán végül 00:43,21-es idővel tizedik helyen végzett.

Gratulálunk!

(Forrás: sieljitthon.hu/skioutlet.hu)
(Borítókép: skioutlet.hu)

  • Sufni égett a dorogi Aranyhomoki dűlőben

    Mintegy ötszáz négyzetméteren égett az avar Dorog külterületén, sőt még egy sufni is lángra kapott az Aranyhomoki dűlőben – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az egységek egy emberhez mentőt is kértek. Délelőtt Tokodon akadt dolguk a tűzoltóknak: ott egy mezőgazdasági épület égett ki.

    Hídlap
  • Csalók próbálnak pénzt gyűjteni a dorogi mentőállomás nevében

    A koronavírus járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a csalók is aktivizálják magukat: például ismeretlen személyek a dorogi mentőállomás nevében telefonon próbálnak meg pénzt és támogatást gyűjteni bizonyos “eszközökre” – figyelmeztet a Dorogi Mentők nevű Facebook oldal.

    Hídlap
Advertisements