Jusztina

Hídlap

Két körözött személyt kaptak el a rendőrök Esztergomban

Két körözött személyt fogtak el a rendőrök február 13-án, csütörtökön Esztergomban. Az egyik férfit ittas vezetés miatt keresték a hatóságok, míg a másik személy ellen sikkasztás miatt adtak ki elfogatóparancsot.

Hirdetések

A dorogi járőrök 13 óra 30 perckor Esztergomban igazoltattak egy 55 éves helyi lakost. Az okmányai ellenőrzése közben kiderült, hogy ellene a Tatabányai Törvényszék ittas járművezetés vétsége miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a kapitányságra előállították és őrizetbe is vették a személyt.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei csütörtökön délután az esztergomi Rényi Dezső utcában igazoltattak egy 52 éves helyi férfit, akit sikkasztás miatt köröztek. Az egyenruhások őt is elállították, majd őrizetbe vették.

(Forrás: police.hu)
(Borítókép: 24.hu)

Hirdetések
  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap