Adalbert

Hídlap

Rajthoz áll Pónya Sára a biatlon világbajnokságon

Február 14-én áll rajthoz Pónya Sára a 2020-as Antholz-i Biatlon Világbajnokságon. A pilismaróti sportoló a 14:45-kor rajtó női, 7,5 kilométeres sprint versenyszámban szerepel. A futamon az Eurosport 1 élőben közvetíti, így akár őt is láthatjuk a tévé képernyőjén.

Hirdetések

Pónya Sárát már nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen Magyarországot képviselve már több nívós versenyen, köztük idén janurá 23. és február 2. között a svájci Lenzerheidében megrendezett ifjúsági világbajnokságon is szerepelt.

A pilismaróti sportoló nemrégiben a Dorogi-medencének nyilatkozott arról, sikerült kvalifikálnia magát a 2020-as világbajnokságra, melyet feburár 12. és 23. között rendeznek meg az olaszországi Antholz-Anterselva-ban.

Mivel ez lesz az első világbajnoksága, így minden bizonnyal nem csak magának, hanem az országnak és szűkebb hazájának, a pilismarótiaknak is bizonyítani szeretne. Pónya Sára már a sportesemény második napján megméretteti magát: a péntek délutáni, tévében közvetített futamon 26-os rajtszámmal láthatjuk őt.

Szurkoljunk együtt Pónya Sárának.

(Borítókép: Fotograf Spáč Stanislav)
(Forrás: Hungarian Biathlon Team)

Hirdetések

  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap