Jusztina

Hídlap

Csavarokkal teli virslit dobáltak több dorogi ház udvarába

Szombaton reggel csavarokkal teli virslikkel dobtak több, a dorogi Petőfi telepen (West áruház mögötti utcák) található ingatlan udvarába – hívta fel a figyelmet az ott élő P. János. A férfi azt írta, hogy a kutyája elpusztult az elfogyasztott húsdarab miatt.

Hirdetések

Úgy tudjuk, hogy azon a városrészen több olyan házhoz is bedobtak csavaros virslit, ahol a tulajdonosok kutyákat tartanak. Egy hölgy hozzászólásban jelezte: az egyik utcában furcsa alakokat is láttak, akik autóval járják a környéket. Emellett megjegyezte, hogy az ő macskáit is megölték, őket vélhetően fagyállóval mérgezték meg.

A virslis esetet jelentő férfi írásából kiderül az is, hogy kamerafelvétel készülhetett a tettesről. Így akár hamarosan rendőrkézre kerülhető az elkövető. Az esettel kapcsolatban megkerestük a megyei rendőr-főkapitányságot is. Ha választ kapunk, azt egy újabb cikkben közöljük.

(Forrás és kép: P. János)

Hirdetések
  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap