Jeromos

Hídlap

Egyelőre nem indult büntetőeljárás a brutális kutyatámadással kapcsolatban

Brutális módon ölt meg egy kisebb kutyafalka tizenegy kecskét Esztergom Szamárhegy nevű városrészében. A támadás kapcsán megkerestük a megyei rendőr-főkapitányságot is. Gányai Balázs rendőr hadnagy, sajtóreferens megerősítette: az ügyben egyelőre nem indult büntetőeljárás.

Hirdetések

Bejárta az internetet a február 12-én a Csenkei hídnál történt támadás híre. P. Andrea arról számolt be, hogy két héttel korábban négy birka, másfél hónappal ezelőtt pedig egy őz esett kutyatámadás áldozatául. Utóbbi esettel kapcsolatban azt is megjegyezte, hogy a szomszédja egy barna és egy világos színű kutyát látott.

A hölgy úgy véli, hogy nem kóbor, hanem kijárós kutyákról lehet szó, vagyis olyan ebekről, melyek valamilyen oknál fogva kiszöktek az egyik háztól.

“Gondolom nem ér el a gazdáig a poszt, de felhívnám a figyelmet, minden kutya tulajdonos köteles gondoskodni az eb szökésének megakadáyozásáról!” – írta P. Andrea.

A brutális támadással kapcsolatban bejelentés érkezett a rendőrségre – erősítette meg Gányai Balázs. A megyei rendőr-főkapitányság sajtóferense elmondta, hogy az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei megjelentek a helyszínen, dokumentálták a nyomokat és fényképfelvételeket is készítettek az esetről.

(Infó és kép: P. Andrea)

Hirdetések
  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap