Vencel

Hídlap

Rákosmente után a Vácot is legyőzte az Esztergom

Hazai pályán 40:31-re győzte le a Női Kézilabda NB II Észak-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC csapata a DKA Vácot. A fiatal, tehetséges akadémistákból álló vendégek ősszel borsot törtek az esztergomiak orra alá, most pedig pont nélkül távoztak Esztergomból.

Hirdetések

Az Esztergomi Vitézek RAFC csapata alaposan felkészült a váciak gyors, lendületes játékára. A kerettagok közül mindenki vállalta a találkozót, így még azok is csatlakoztak a társakhoz, akik nemrégiben még betegséggel küzdöttek.

A hazaiak már a mérkőzés kezdetén fel tudták venni a fiatalos tempót, mind támadásban, mind védekezésben egyenrangú partnerei voltak a váciaknak. A szépen kijátszott támadásoknak és a lerohanásoknak köszönhetően tizenöt perc elteltével már 10:6-ra vezetett az Esztergom. A két beállós taktika is meghozta a kívánt eredményt, 18:13-as állásnál ért véget az első játékrész.

A második félidőben már változtatott a csapaton Mezőségi Irén edző, de bárhogy is cserélgettek, minden felállásban jobbak voltak az ellenfelüknél. A váci fiatalok ezúttal nem tudtak mit kezdeni a jó formában lévő hazaiak ellen, Fekete Dorina pedig remek formában védett és szinte minden lövésüket hárította.

Végeredmény: Esztergomi Vitézek RAFC 40:31 DKA Vác

Ábrahám Szilvia és Csiki Renáta 7-7, Valovics Nóra 6, Barczi Annamária és Osvald Zsanett 5-5, Takács Angéla 4, Kovács Anikó 3, Horváth Mónika 2, Kovács Nóri 1 gólt szerzett.

Mezőségi Irén: -Az előző fordulóhoz képest már sokkal jobb volt a játék képe. Támadásban is és védekezésben egyaránt remekeltünk. A csapat minden tagja élvezte a játékot.

(Fotó: Mikó Vencel)

Hirdetések
  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap