Vencel

Hídlap

Sikerült, minden gyermek könyvvel tért haza a pilismaróti óvodából

Megvalósult a Pilismaróti Mesevár Óvoda vezetőségének álma: pénteken, vagyis Valentin napon minden gyermek könyvvel térhetett haza. A falubeliek rengeteg művel lepték meg őket, összesen több mint száz kötet várta az óvodásokat.

Hirdetések

A beszámoló szerint a gyermekek roppantul örültek az adományoknak és nem csak azok kapnak belőle, akik pénteken ott voltak az óvodában. Az óvodapedagógusok gondoltak azokra is, akik éppen betegek. Ők a későbbiekben jutnak hozzá a könyvekhez.

Talán az intézményvezetőket is meglepte, hogy a helyieknek köszönhetően a Könyvajándékozás Nemzetközi Napján ilyen sok kötetet oszthattak szét a fiatalok között.

(Forrás és kép: gyermekirodalom.hu)

Hirdetések
  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap