Tekla

Hídlap

Néhány órán belül két ittas sofőrt is elkaptak a dorogi rendőrök

Az elmúlt hétvégén előbb Tokodon, majd néhány órával később Leányváron is ittas sofőrt igazoltattak a dorogi rendőrök. Mivel az alkoholszonda mindkét esetben pozitív eredményt mutatott, így a vezetőket előállították, jogosítványukat pedig elvették.

Hirdetések

A Dorogi Rendőrkapitányság járőrei február 15-én 22 óra 24 perckor Tokodon, a Kossuth Lajos utcában igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő nagysápi lakost. A rendőrök a szondát is megfújatták vele, mely pozitív eredményt mutatott, így a sofőrt további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján büntetőeljárást kezdeményeztek az ittas vezetővel szemben, aki a jogosítványának is búcsút inthetett.

A helyi rendőrök február 16-án 3 óra 55 perckor a Bécsi út leányvári szakaszán állítottak meg egy gépjárművet és ellenőrizték a sofőrjét. Mint kiderült, újabb ittas vezetőt kaptak el, akit szintén előállítottak. Az 59 éves férfi nem úszta meg ennyivel, hiszen a mérési eredmények alapján büntetőeljárás indult ellene, a vezetői engedélyét pedig bevonták.

(Forrás: police.hu)
(Borítókép: nemetugyek.de)

Hirdetések

  • Valószínűleg egy farkas él a Börzsönyben

    Aki a fáktól nem tart, annak a farkasoktól sem kell félnie – véli Bedő Péter, a Börzsöny Alapítvány nagyragadozó-kutatója, aki élőben még egyszer sem látta a Börzsönyben élő ragadozót, de nyomait és egyéb életjeleit 2017 decembere óta már többször megtalálta. Vele beszélgettünk a messziről jött jövevényről.

    Hídlap