Este és reggel is történt baleset Esztergom-kertvárosban

Anyagi káros baleset történt február 17-én, hétfőn 19 óra 2 perckor az esztergom-kertvárosi körforgalomnál - tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Kedden reggel néhány méterrel odébb, a benzinkútnál hajtott egymásnak két autó.

Anyagi káros baleset történt február 17-én, hétfőn 19 óra 2 perckor az esztergom-kertvárosi körforgalomnál – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Kedden reggel néhány méterrel odébb, a benzinkútnál hajtott egymásnak két autó.

Buóczné Miklán Erzsébet rendőr alezredes megkeresésünkre elmondta, hogy hétfőn este egy Suzuki haladt a Damjanich utcai körforgalomban, majd egy Audis vágott be elé. Mivel a vétkes sofőr nem adott elsőbbséget a szabályosan közlekedő másik vezetőnek, így a két jármű összeütközött. A balesetben nem sérült meg senki, az okozóval szemben szabálysértési eljárást indítottak a rendőrök.

Időközben jelentkezett az Audit vezető hölgy férje, aki azt mondta, hogy a felelősséget nem ismerte el egyik fél sem, addig pedig nem lehet eldönteni, hogy ki okozta a balesetet, amíg a térfigyelő kamera felvételeit nem szerzi meg és elemzi ki a rendőrség.

“Amikor a feleségem megállt a körforgalomnál, a másik gépjármű sem volt bent még a körforgalomban. Elindult, indexelt jobbra, aztán amikor ki akart hajtani a körforgalomból, úgy kapta el a suzukis. A képen is látszik, hogy az autó már a körforgalom szélénél áll.” – írta szerkesztőségünknek a férfi.

Az úr által beküldött fényképen látható, hogy az Audi már előrébb helyezkedett el, mikor a Suzuki oldalról nekiment. A férj megjegyezte, hogy hosszú procedúra lesz az ügyből, de mivel a Suzukis hajtott nekik, véleményük szerint a hatóságok a másik jármű sofőrjét fogják a baleset okozójaként megnevezni.

“Ráadásul ez a baleset után ordibálva, szidkozódva mentek oda a feleségemhez.” – írta még a férfi a baleset kapcsán.

Kedden reggel 6:30 körül újabb baleset történt, igaz ezúttal nem a körforgalomban, hanem az 117-es út és a Puskás Tivadar út kereszteződésében (a benzinkút melletti kis utca) csapódott egymásnak két jármű. Ezúttal egy személyautó hátulról hajtott bele egy terepjáróba. Ahogy az esti, úgy a reggeli balesetben sem sérült meg senki.

Kedden reggel az Esztergomi járás nyugati határán, a 10-es főút Süttő és Neszmély közötti szakaszán frontális karambol történt. A Dorogi-medence rendőrségi információkra hivatkozva azt írja, hogy Neszmélyről Süttő irányába haladt egy kocsi, mely nem tudta befejezni időben az előzést és szemből nekiütközött egy szabályosan közlekedő autónak. A vétkes sofőr utasa megsérült, őt a mentőknek kellett ellátniuk. A helyszínelés idejére félpályás útzárat rendeltek el.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!