Aguszta

Hídlap

Időszakos vízhiányra kell számítani az esztergomi Bajcsy-Zsilinszky utcában

Hálózatkarbantartási munkálatokat végez Esztergomban, a Vörösmarty Mihály utca 2. számú ingatlan előtt az Északdunántúli Vízmű (ÉDV) Zrt., emiatt időszakos vízhiányra kell számítani a Bajcsy- Zs. utca pártalan oldalán – a Vörösmarty utca és Imaház utca közötti szakaszon.

A szakemberek már hétfőn megjelentek a helyszínen, körbe is kerítették a munkaterületet, kedden reggel pedig elkezdték felbontani a burkolatot. Az esztergom.hu-n megjelent közlemény szerint a szolgálató tolózár cserét hajt végre a 400-as gerincvezetéken. Február 28-ára várhatóan végeznek a munkával és addigra helyre is állítják a járdát.

Az ÉDV munkatársai tavaly novemberben a Vörösmarty utca másik oldalán, a Bank előtt törték fel az utat és cseréltek ki egy tolózárat. Akkor az útzár miatt a Vörösmarty utcába ideiglenesen a Duna Múzeum felől lehetett behajtani.

(Forrás: ÉDV Zrt.)

  • Jogosítvány nélkül és ittasan motorozott egy férfi Dorogon

    Március 28-án, szombaton ezúttal a dorogi Kálvária utcában állítottak meg a rendőrök egy ittasan közlekedő személyt. A férfi segédmotoros-kerékpárjával rótta az utcákat, mígnem szembe találta magát a Dorogi Rendőrkapitányság járőreivel.

    Hídlap
  • Hétfőn újraindul a szobi komp

    „Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor indul a szobi átkelésen a járat.” – írja a Szobinfó nevű Facebook oldal. A hajó felújítása befejeződött, március 27-én vízre tették és elindultak fele Szobra.

    Hídlap
Advertisements