Időszakos vízhiányra kell számítani az esztergomi Bajcsy-Zsilinszky utcában

Hálózatkarbantartási munkálatokat végez Esztergomban, a Vörösmarty Mihály utca 2. számú ingatlan előtt az Északdunántúli Vízmű (ÉDV) Zrt., emiatt időszakos vízhiányra kell számítani a Bajcsy- Zs. utca pártalan oldalán - a Vörösmarty utca és Imaház utca közötti szakaszon.

Hálózatkarbantartási munkálatokat végez Esztergomban, a Vörösmarty Mihály utca 2. számú ingatlan előtt az Északdunántúli Vízmű (ÉDV) Zrt., emiatt időszakos vízhiányra kell számítani a Bajcsy- Zs. utca pártalan oldalán – a Vörösmarty utca és Imaház utca közötti szakaszon.

A szakemberek már hétfőn megjelentek a helyszínen, körbe is kerítették a munkaterületet, kedden reggel pedig elkezdték felbontani a burkolatot. Az esztergom.hu-n megjelent közlemény szerint a szolgálató tolózár cserét hajt végre a 400-as gerincvezetéken. Február 28-ára várhatóan végeznek a munkával és addigra helyre is állítják a járdát.

Az ÉDV munkatársai tavaly novemberben a Vörösmarty utca másik oldalán, a Bank előtt törték fel az utat és cseréltek ki egy tolózárat. Akkor az útzár miatt a Vörösmarty utcába ideiglenesen a Duna Múzeum felől lehetett behajtani.

(Forrás: ÉDV Zrt.)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!