Ellák

Hídlap

Labdarúgó magyar kupa negyeddöntőjébe jutott a Dorog

A hazai 4:1-es siker után, idegenben is legyőzte a Dorog a III. Kerületi TVE csapatát és bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A visszavágón Vigh Ádám és Girsik Áron góljainak köszönhetően 0:2-re nyert a “Bányász”.

Hirdetések

Február 19-én, a Buzánszky Jenő Stadionbanban lejátszott első mérkőzésen összesen öt gól esett. Bár akkor a vendégek szereztek vezetést, végül a hazaiak örülhettek, hiszen négy találattal valósággal sokkolták a sikerre éhes óbudaiakat. Az összecsapáson kiváló formát nyújtott Borsos Vilmos dorogi kapus, aki a visszavágón is bizalmat kapott Németh Szabolcs vezetőedzőtől.

A második mérkőzésen a közönség nem láthatott az odavágóhoz hasonló gólzáport, a kapuk hálói is csak a hajrában rezzentek meg. A csereként beálló Vigh Ádám a 86., míg a Paudits Patrikot váltó Girsik Ádám a 92. percben bizonyult eredményesnek.

A mérkőzésen a játékvezető igen bőkezű volt a lapokkal, hiszen sárgából öt is kijutott a Dorognak. A III. Kerület csapatából Bori Gábornak villant a sárga, míg Tóth Dáriusnak a 69. percben piros lapot mutatott fel a bíró.

Végeredmény: III. Kerületi TVE 0:2 Dorogi FC

A Dorog így kettős győzelemmel jutott tovább a következő fordulóba.

(Borítókép: Dorog-III. Kerület hazai mérkőzés fényképe)

Hirdetések

  • TOP-os fejlesztés valósulhat meg Kesztölcön

    Összesen 180 millió forint támogatást hagyott jóvá a napokban az Irányító Hatóság a megyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban – tájékoztatott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke. Kesztölc is újabb projekt valósulhat meg.

    Hídlap
  • Bértámogatást kapott az esztergomi nyomda

    Bértámogatásról szóló okiratot nyújtott át Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára Vincze Ferencnek, az esztergomi Spori Print Vincze Kft. tulajdonosának. A miniszterhelyettes a sajtótájékoztatón elmondta: eddig több mint kilencezer dolgozónak igényeltek bértámogatást Komárom-Esztergom megyében. Schanda Tamás péliföldszentkereszti látogatása után érkezett Esztergomba, ahol meglátogatta az esztergomi nyomdát. A tulajdonos a parkolóban köszöntötte a meghívott …

    Hídlap