Labdarúgó magyar kupa negyeddöntőjébe jutott a Dorog

A hazai 4:1-es siker után, idegenben is legyőzte a Dorog a III. Kerületi TVE csapatát és bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A visszavágón Vigh Ádám és Girsik Áron góljainak köszönhetően 0:2-re nyert a "Bányász".

A hazai 4:1-es siker után, idegenben is legyőzte a Dorog a III. Kerületi TVE csapatát és bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A visszavágón Vigh Ádám és Girsik Áron góljainak köszönhetően 0:2-re nyert a “Bányász”.

Február 19-én, a Buzánszky Jenő Stadionbanban lejátszott első mérkőzésen összesen öt gól esett. Bár akkor a vendégek szereztek vezetést, végül a hazaiak örülhettek, hiszen négy találattal valósággal sokkolták a sikerre éhes óbudaiakat. Az összecsapáson kiváló formát nyújtott Borsos Vilmos dorogi kapus, aki a visszavágón is bizalmat kapott Németh Szabolcs vezetőedzőtől.

A második mérkőzésen a közönség nem láthatott az odavágóhoz hasonló gólzáport, a kapuk hálói is csak a hajrában rezzentek meg. A csereként beálló Vigh Ádám a 86., míg a Paudits Patrikot váltó Girsik Ádám a 92. percben bizonyult eredményesnek.

A mérkőzésen a játékvezető igen bőkezű volt a lapokkal, hiszen sárgából öt is kijutott a Dorognak. A III. Kerület csapatából Bori Gábornak villant a sárga, míg Tóth Dáriusnak a 69. percben piros lapot mutatott fel a bíró.

Végeredmény: III. Kerületi TVE 0:2 Dorogi FC

A Dorog így kettős győzelemmel jutott tovább a következő fordulóba.

(Borítókép: Dorog-III. Kerület hazai mérkőzés fényképe)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!