Adalbert

Hídlap

Újra lecsapott Dorogon a csavaros virslis tettes

A Bartók Béla utca után újabb dorogi területet szórtak tele csavaros virslivel. Ezúttal a Kenyérmezői-patak Fáy András lakótelep mögötti szakaszán találtak húsdarabokat. Egyesek szerint ugyanaz lehet az elkövető, akinek köszönhetően a Bartók Béla utcában elpusztult egy kutya.

Hirdetések

“Dorogon a Fáy ltp mögött a patakpart is tele van szórva szöges virslivel. Kutyások járjatok nyitott szemmel!” – ezekkel a szavakkal hívta fel a figyelmet K. Róbertné szerdán délelőtt arra, hogy újabb városrészen jelent meg az elkövető.

Névtelen informátorunk azt mondta, hogy amikor reggel fél 9-kor arra járt, akkor látta, hogy két kutyatulajdonos már elkezdték összegyűjteni a virsliket. Egyébként a fiatal lakos arról is beszámolt, hogy biztosan 22 óra után járt arra a tettes, mivel akkor még nem borította el a patakpartot a “jutalomfalat”.

Ezidáig nem hallottam hasonló esetről, viszont azt tudom, hogy Dorogon, különösen a lakótelep környékén sokak szemét szúrják a kutyák. – mondta olvasónk, majd hozzátette: mivel nincsen a városban kutyafuttató, az itt élők a patakpartra viszik le játszani és sétálni házi kedvenceiket.

A rendőrség egyelőre nem adott ki közleményt az esettel kapcsolatban.

(Cikkben szereplő kép: Piros János)

Hirdetések

  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap