Elkezdődött a dorogi futópálya megrongált kandelábereinek helyreállítása

Február nyolcadikán írtunk arról, hogy ismeretlen személyek vandálkodtak a dorogi Otthon térnél található futópályánál. A két tizenéves - akiket napokon belül elkaptak - többek között kandelábereket is megrongáltak. Néhány világítótestet február 20-án állítottak vissza a helyükre.

Február nyolcadikán írtunk arról, hogy ismeretlen személyek vandálkodtak a dorogi Otthon térnél található futópályánál. A két tizenéves – akiket napokon belül elkaptak – többek között kandelábereket is megrongáltak. Néhány világítótestet február 20-án állítottak vissza a helyükre.

Február 8-án elsőként számoltunk be a rongálásról: akkor többek között arról írtunk, hogy letörték a kukákat, melyek tartalmát a műanyag borítású futófelületre borítottak. Emellett a fiatalok olyan jó erőben voltak, hogy ki tudtak dönteni néhány kandelábert. Amelyekkel pedig nem bírtak, azoknak a búráit fordították ki.

(Az áramtalanítás után utóbbiakat le is szereltette az önkormányzat, az oszlopok tetejére pedig zacskót húztak.) Február 20-án egy olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy elkezdték felállítani és visszabetonozni a feldöntött lámpatesteket. Előkerült a talicska, a cementás zsák, valamint a brigád némi szerszámot is magához vett.

Várhatóan a következő napokban a lámpabúrákat is visszaszerelik a helyükre.

(Fotók: olvasói képek)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!