Adalbert

Hídlap

Érmekkel tértek haza Zalaegerszegről az esztergom-kertvárosi kempósok

Összesen öt arany-, valamint három ezüstérmet szereztek az esztergom-kertvárosi Fighting Kempo Pokorni Team csapatának versenyzői a Zalagerszegen megrendezett, X Fight Code elnevezésű nemzetközi megmérettetésen.

Hirdetések

Szendrei Rebeka a harmadik menet végén egy nagyon szép kézkombináció után megszámoltatta ellenfelét, majd aranyérmet szerzett. Pokorni Ádám sem bízta a véletlenre: egy hatalas köríves fejrúgással a harmadik menetben padlóra küldte ellenfelét és KO-val nyerte meg a döntőjét.

Testvére, Pokorni Milán technikai KO-val intézte el vetélytársát, aki már vissza sem tért a második menetre. Szaturi Tia egy nála harmincöt centiméterrel magasabb sportolót győzött le a döntőben. Hiába a magasságbeli különbség, technikai KO-val győzte le a második menet végén.

Összesített eredménylista:
Szendrei Rebeka K1: 1 hely.
Pokorni Ádám K1: 1 hely.
Pokorni Milán K1: 1 hely.
Füle Ferenc K1: 2 hely.
Szaturi Tia K1 Light: 1 hely.
Ádám Erik K1 Light: 1 hely.
Deák Ferenc K1 Light: 2 hely.
Ambrus Tamás K1 Light: 2 hely.

A sportolókat Pokorni Gábor, felesége, Pokorni Gáborné és Pokorni Milán készítette fel a nemzetközi versenyre.

(Infó és kép: Fighting Kempo Pokorni Team)

Hirdetések
  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap