Adalbert

Hídlap

Így történt a nyergesújfalui baleset

Egy Fiat Punto, valamint egy Suzuki Wagon R+ típusú személygépkocsi ütközött össze február 24-én, hétfőn reggel a 10-es út nyergesújfalui szakaszán. A Fiat sofőrje nem vette észre, hogy az előtte haladó jármű vezetője fékezett, így hátulról nekicsapódott.

Hirdetések

Gányai Balázs rendőr hadnagy, megyei sajtóreferens elmondta, hogy az 51. kilométerszelvényben történt balesetben (az ütközés a vasúti átjáró és a Zoltek Zrt. bejárata között található gyalogos-átkelőhelynél következett be) két személy sérült meg könnyebben.

Mint az a borítóképen is látható, a helyszínelés miatt kisebb torlódás alakult ki a szakaszon. Úgy tudjuk, hogy a Suzukit trélerrel szállították el a helyszínről.

(Fotó: olvasói felvétel)

Hirdetések

  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap