Aguszta

Hídlap

Így történt a nyergesújfalui baleset

Egy Fiat Punto, valamint egy Suzuki Wagon R+ típusú személygépkocsi ütközött össze február 24-én, hétfőn reggel a 10-es út nyergesújfalui szakaszán. A Fiat sofőrje nem vette észre, hogy az előtte haladó jármű vezetője fékezett, így hátulról nekicsapódott.

Gányai Balázs rendőr hadnagy, megyei sajtóreferens elmondta, hogy az 51. kilométerszelvényben történt balesetben (az ütközés a vasúti átjáró és a Zoltek Zrt. bejárata között található gyalogos-átkelőhelynél következett be) két személy sérült meg könnyebben.

Mint az a borítóképen is látható, a helyszínelés miatt kisebb torlódás alakult ki a szakaszon. Úgy tudjuk, hogy a Suzukit trélerrel szállították el a helyszínről.

(Fotó: olvasói felvétel)

  • Jogosítvány nélkül és ittasan motorozott egy férfi Dorogon

    Március 28-án, szombaton ezúttal a dorogi Kálvária utcában állítottak meg a rendőrök egy ittasan közlekedő személyt. A férfi segédmotoros-kerékpárjával rótta az utcákat, mígnem szembe találta magát a Dorogi Rendőrkapitányság járőreivel.

    Hídlap
  • Hétfőn újraindul a szobi komp

    „Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor indul a szobi átkelésen a járat.” – írja a Szobinfó nevű Facebook oldal. A hajó felújítása befejeződött, március 27-én vízre tették és elindultak fele Szobra.

    Hídlap
Advertisements