Lebukott a hamis ukrán jogosítvánnyal rendelkező nagysápi férfi

Közokirat-hamisítás bűntett miatt indult büntetőeljárás egy nagysápi férfi ellen, aki az igazoltatása alkalmával ukrán vezetői engedélyt nyújtott át az esztergomi rendőröknek. A trükk nem jött be, az egyenruhások hamar rájöttek, hogy a sofőr hamis okmánnyal próbálta őket átverni.

Közokirat-hamisítás bűntett miatt indult büntetőeljárás egy nagysápi férfi ellen, aki az igazoltatása alkalmával ukrán vezetői engedélyt nyújtott át az esztergomi rendőröknek. A trükk nem jött be, az egyenruhások hamar rájöttek, hogy a sofőr hamis okmánnyal próbálkozott.

A 31 éves nagysápi férfi egy Opel típusú személygépkocsival közlekedett február 24-én, hétfőn este Esztergomban. A városi kapitányság járőrei a Táti úton villogták le őt, majd elkérték a vezető és a kocsi okmányait is.

A férfi egy ukrán jogosítványt, valamint a kocsi forgalmi engedélyét adta át az egyenruhásoknak. Az ellenőrzés során ki is derült, hogy a vezetői engedély hamis: az okmányt elvették a sofőrtől, akit azután elő is állítottak. A nyomozók pedig gyanúsítottként hallgatták ki a jármű vezetőjét.

(Borítókép: trans.info/karpatinfo.net)
(Forrás: police.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!