Adalbert

Hídlap

Lebukott a hamis ukrán jogosítvánnyal rendelkező nagysápi férfi

Közokirat-hamisítás bűntett miatt indult büntetőeljárás egy nagysápi férfi ellen, aki az igazoltatása alkalmával ukrán vezetői engedélyt nyújtott át az esztergomi rendőröknek. A trükk nem jött be, az egyenruhások hamar rájöttek, hogy a sofőr hamis okmánnyal próbálkozott.

Hirdetések

A 31 éves nagysápi férfi egy Opel típusú személygépkocsival közlekedett február 24-én, hétfőn este Esztergomban. A városi kapitányság járőrei a Táti úton villogták le őt, majd elkérték a vezető és a kocsi okmányait is.

A férfi egy ukrán jogosítványt, valamint a kocsi forgalmi engedélyét adta át az egyenruhásoknak. Az ellenőrzés során ki is derült, hogy a vezetői engedély hamis: az okmányt elvették a sofőrtől, akit azután elő is állítottak. A nyomozók pedig gyanúsítottként hallgatták ki a jármű vezetőjét.

(Borítókép: trans.info/karpatinfo.net)
(Forrás: police.hu)

Hirdetések
  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap