Jeromos

Hídlap

Elfogták a férfit, aki illegálisan helyezett el autógumikat Bajót külterületén

Az Esztergomi Rendőrkapitányság a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Bence ellen. A gyanú szerint ő az a személy, aki tavaly december 19-én, 22 óra körül 150 darab autógumit depózott le Bajót külterületén.

Hirdetések

A veszélyes hulladék elhelyezésével kapcsolatban az esztergomi nyomozók adatgyűjtést és tanúkihallgatást végeztek, hogy kiderítsék, ki tette mindezt.

Az esztergomi nyomozók azonosították a 26 éves budapesti lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte.

B. Bence elmondta, hogy a gumikat egy budapesti szerelőműhelyből hozta el, és azoktól meg akart szabadulni. (Állítását igazolja az is, hogy az abroncsokon krétával felírt BE, JE, BH, JH jeleket találtak. Ezeket rendszerint gumicsere alkalmával írják rá a szakemberek, hogy tudják, melyik abroncs hova való.)

A veszélyes hulladék elszállításáról a Benedek Endre Barlangkutató- és Természetvédelmi Egyesület (BEBTE) Szemétirtók nevű csoportja gondoskodott.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: Lieber Tamás)

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap