Máté, Mirella

Hídlap

Felújítják a tokodi temető úthálózatát

Országszerte dübörögnek a Magyar Falu Program beruházásai és már Tokodon is elkezdődött a munka, ahol állami támogatásból, illetve önkormányzati forrásból újítják fel a temetői úthálózatot. A kivitelezést végző Bridgework Kft. szakemberei március végéig befejezhetik a munkálatokat.

Hirdetések

Mint arról portálunk is beszámolt, a Magyar Falu program keretében ötmillió forintot nyert el az önkormányzat a temető fejlesztésére. A képviselő-testület döntése értelmében a megítélt támogatási összeget bruttó tizenhárommillió forintnyi saját forrással egészítették ki.

Bánhidi László polgármestertől megtudtuk, hogy a beruházás keretében összesen mintegy kilencszáz négyzetméternyi terület újul meg, több mint kétszáz méternyi útszakasz kap új burkolatot. A szakemberek február 24-én kezdtek neki a munkának és már el is távolították a korábbi burkolatot, jelenleg a szint kiszedése zajlik. Az önkormányzat a kivitelezés idejére a lakosok türelmét és megértését kéri.

(Képek: Tokod Nagyközség Önkormányzata)

Hirdetések

  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap