Máté, Mirella

Hídlap

Balesethez és tűzhöz is riasztották a vámosmikolai tűzoltókat

Vélhetően bojler meghibásodás miatt keletkezett tűz ma délelőtt a kazánházban – olvasható a Szobi József Attila Művelődési Ház és Szabadidő Központ Facebook oldalán. A tüzet az intézmény egyik alkalmazottja oltotta el, majd a tűzoltók átfésülték a helyszínt.

Hirdetések

„Személyi sérülés nem történt. A nagyterem fűtése jelenleg szünetel, a kár elhárításán dolgozunk.” – írták a bejegyzésben. A vámosmikolai önkormányzati tűzoltók azonban nem csak Szobon avatkoztak be. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint péntek délután 16 óra után baleset történt az 1201-es út Ipolytölgyes és Vámosmikola közötti szakaszán, ahol egy BMW és egy Renault kisbusz ütközött össze. Utóbbi helyszínre szintén a vámosmikolai egységet riasztották: a tűzoltók áramtalanították a járműveket.

(Forrás: Vámosmikola Önkormányzati Tűzoltóság/ Szobi József Attila Művelődési Ház és Szabadidő Központ )

Hirdetések
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap
  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap