Vencel

Hídlap

Baleset történt Dorogon

Kanyarodás közben vélhetően rosszul lett az a sofőr, aki autójával nekiütközött a szemközti sávban közlekedő személygépkocsinak – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a március 2-i dorogi balesettel kapcsolatban.

Hirdetések

Racsné Galambos Gréta rendőr százados, megyei sajtóreferens megkeresésünkre elmondta: az Esztergomi úton kora reggel történt balesetben mindkét jármű vezetője könnyebben megsérült. A helyszínelés idejére teljes útzárat rendeltek el.

A Régió TV Esztergom információi szerint az ütközés következtében az egyik jármű füstölni kezdett, ezért helyszínre riasztották az esztergomi hivatásos tűzoltókat is. Az egység áramtalanította a kocsikat, majd biztosították a helyszínt.

Hirdetések
  • Villanyoszlopnak csapódott egy kukásautó Kesztölcön

    Szeptember 28-án, hétfő délelőtt fa villanyoszlopot döntött ki egy kukásautó Kesztölcön, az Ady Endre utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos, valamint a kesztölci önkéntes tűzoltók vonultak ki.

    Hídlap
  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap