Erhard

Hídlap

Baleset történt Dorogon

Kanyarodás közben vélhetően rosszul lett az a sofőr, aki autójával nekiütközött a szemközti sávban közlekedő személygépkocsinak – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a március 2-i dorogi balesettel kapcsolatban.

Racsné Galambos Gréta rendőr százados, megyei sajtóreferens megkeresésünkre elmondta: az Esztergomi úton kora reggel történt balesetben mindkét jármű vezetője könnyebben megsérült. A helyszínelés idejére teljes útzárat rendeltek el.

A Régió TV Esztergom információi szerint az ütközés következtében az egyik jármű füstölni kezdett, ezért helyszínre riasztották az esztergomi hivatásos tűzoltókat is. Az egység áramtalanította a kocsikat, majd biztosították a helyszínt.

  • 980 főnél mutatták már ki az új koronavírus-fertőzést

    Újabb 85 személynél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 980 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 beteg, többségében idős emberek (egyikük 48 éves). Összesen 96-an hagyták el gyógyultan a kórházat.

    Hídlap
  • Piros lapot adtak a koronavírusnak a játékvezetők

    Komárom-Esztergom megye egészén átívelő piroslapot indítottak útjára a játékvezetők. A megyei sípmesterek is csatlakoztak a #maradjotthon országos kezdeményezéshez. Bíznak benne, hogy kisfilmükkel fel tudják hívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

    Hídlap
Advertisements