Jeromos

Hídlap

Érmekkel tértek haza az Irish Openről az esztergomi kick-boxosok

Olasz Attila edző vezetésével egy ezüst- és két darab bronzérmet hoztak haza az Esztergomi Kick-Box SE sportolói az Irish Open elnevezésű versenyről. A világ egyik legnívósabb versenyén rendkívül erős mezőnyben négy esztergomi sportoló is elindult és sikert sikerre halmozott.

Hirdetések

Az ír fővárosban, Dublinban megrendezett viadalon idén 37 ország, 326 klubjának 3627 harcosa vett részt. Ez is bizonyítja, hogy méltán nevezik az Irish Opent kick-box sport Wimbledonjának. Baráth Albert Károly a juniorok között szerepelt, full contact szabályrendszerben a -60 kg-os kategória ezüstérmese lett.

Kajtár Bence és Vígváry Viktor egyaránt a felnőtt mezőnyben, light-contact szabályrendszerben állhatott fel a dobogóra. Előbbi a -74 kg-os mezőny, utóbbi pedig a +94 kilogrammos kategória bronzérmét vihette haza.

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap