Emese, Sarolta

Hídlap

Érmekkel tértek haza az Irish Openről az esztergomi kick-boxosok

Olasz Attila edző vezetésével egy ezüst- és két darab bronzérmet hoztak haza az Esztergomi Kick-Box SE sportolói az Irish Open elnevezésű versenyről. A világ egyik legnívósabb versenyén rendkívül erős mezőnyben négy esztergomi sportoló is elindult és sikert sikerre halmozott.

Hirdetések

Az ír fővárosban, Dublinban megrendezett viadalon idén 37 ország, 326 klubjának 3627 harcosa vett részt. Ez is bizonyítja, hogy méltán nevezik az Irish Opent kick-box sport Wimbledonjának. Baráth Albert Károly a juniorok között szerepelt, full contact szabályrendszerben a -60 kg-os kategória ezüstérmese lett.

Kajtár Bence és Vígváry Viktor egyaránt a felnőtt mezőnyben, light-contact szabályrendszerben állhatott fel a dobogóra. Előbbi a -74 kg-os mezőny, utóbbi pedig a +94 kilogrammos kategória bronzérmét vihette haza.

Hirdetések
  • Fejbe lőttek egy erdészt Nagybörzsönyben

    Július 3-án este vadászbaleset történt a Szobi járásban található Nagybörzsönyben. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

    Hídlap
  • Családi napon avatták fel a máriahalmi teret

    A július 4-én családi nap keretében avatták fel a park melletti teret, melyet a Belügyminisztérium pályázatán elnyert 12 millió forint támogatásból, illetve önkormányzati forrásból újítottak fel. Dr. Völner Pál örömtelinek nevezte, hogy a helyi közösség kitartása révén egy ilyen fontos fejlesztéssel gyarapodhat.

    Hídlap