Jusztina

Hídlap

Elmarad a vízmérő leolvasás Sárisápon és Únyon

Technikai okok miatt elmarad Sárisápon és Únyon az előzetesen kiértesített felhasználási helyek vízmérő óráinak leolvasása – közölte az Észak-Dunántúli Vízmű Zrt. A szolgáltató tájékoztatása szerint az érintettek telefonon, interneten és postai úton és személyesen is bejelenthetik a vízmérő aktuális állását.

Hirdetések

Az érintett sárisápi utcák között van az Akácfa, Arany János, Bartók Béla, Diófa, Epöli, Kismalom, Malom, Május 1. és a Molnárrét utca is, ahol eredetileg március 9-16. között olvasták volna le a vízmérő órákat.

Únyon is elmarad a március 24-31. közötti időszakra tervezett leolvasás, mely a Beloiannisz, Béke, Bercsényi Miklós, Deák Ferenc, Dózsa György, Fenyves, Határ, Kossuth, Nefelejcs, Petőfi, Pincesor és Templom utcákat, valamint a Mihálffy majorban élőket érintette volna.

A szolgáltató tájékoztatása szerint mérőállás bejelentés hiányában, illetve a határidő után beérkezett mérőállás közlés esetén, a számlázott mennyiséget, az előző 365 nap fogyasztásának átlagos mennyisége alapján állapítják meg.

A lakosok a 06-80-555-222-es telefonszámot tárcsázva a telefonos ügyfélkapcsolaton keresztül, a Vízcenter nevű oldalon, az ugyfelkapcsolat@edvrt.hu címre küldött e-mailben is bejelenthetik az aktuális állást.

Az ügyfelek a 2801 Tatabánya, Pf: 117 címre címzett postai levélben, illetve személyesen az ügyfélkapcsolati irodában is eleget tehetnek kötelezettségüknek.

(Forrás: ÉDV Zrt.)

(Borítókép: epiteszetilap.hu)

Hirdetések
  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap