Friderika

Hídlap

Ex-barátnője lopta el a vadonatúj autógumikat

A Nyergesújfalu Rendőrőrs nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát egy 30 éves nővel és egy 34 éves férfival szemben, akik négy darab autógumit loptak el. A két személyt gyanúsítottként hallgatták ki, ellenük lopás vétsége miatt indult büntetőeljárás.

Hirdetések

A sértett még 2018 augusztusában vásárolt egy komplett autógumi szettet, melyeket volt barátnője (az ügy érintettje) lábatlani rokonainál tárolt. 2019. március 10-én megjelent a helyszínen azzal a szándékkal, hogy elvigye onnan az abroncsokat, csakhogy azok addigra eltűntek, így a férfi feljelentést tett a Nyergesújfalui Rendőrőrsön.

A nyomozók azonosították a tetteseket, a 30 éves volt barátnőt, és egy 34 éves kiskunlacházi férfit is. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: mechanics.stackexchange.com)

Hirdetések

  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap
  • Győzelemmel kezdte a szezont az Esztergom

    Nagy hajrával, 36:35-re legyőzte az Esztergomi Vitézek RAFC csapata az FTC U22-es gárdáját az NB II-es bajnokság nyitófordulójában. Az Északi csoportban szereplő alakulat a következő bajnokiját Salgótarjánban játssza.

    Hídlap