Mihály

Hídlap

Küzdött, de kikapott a Dorog az MTK-tól a Magyar Kupában

Hazai pályán egygólos vereséget szenvedett a Dorogi FC a MTK Budapest FC elleni Magyar Kupa mérkőzésen. A negyeddöntő odavágóján a vendéglátó alakulatnak is voltak helyzetei, végül a vendégek hagyták el győztesként a pályát. A visszavágót március 11-én rendezik meg Budapesten.

Hirdetések

Az első igazi helyzetre a 9. percig kellett várni, amikor is Cseke a dorogi kapu bal alsó sarkát vette célba, de Borsos Vilmos hárított. A 25. percben Paudits Patrik az ötös vonal sarkáról, éles szögből próbálkozott, de akcióját lefülelték, ő pedig fölé lőtte a labdát.

Két perccel később büntetett az MTK: a dorogiak lest reklamáltak, majd miközben megálltak egy pillanatra, a labda a középen érkező Bognár István elé került, aki 16 méterről próbált szerencsét és előnyhöz is juttatta csapatát.

Az első félidő hátralévő részében mindkét fél próbálkozott, igaz az MTK-nak akadtak ígéretesebb helyzetei. A szünet után valamelyest felébredt a Dorog. Ám hiába a szurkolók biztatása és a ziccerek, nem sikerült bevenniük a vendégek kapuját.

Végeredmény: Dorogi FC 0-1 MTK Budapest FC

(Forrás: nso.hu)

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap