Apollónia

Hídlap

Küzdött, de kikapott a Dorog az MTK-tól a Magyar Kupában

Hazai pályán egygólos vereséget szenvedett a Dorogi FC a MTK Budapest FC elleni Magyar Kupa mérkőzésen. A negyeddöntő odavágóján a vendéglátó alakulatnak is voltak helyzetei, végül a vendégek hagyták el győztesként a pályát. A visszavágót március 11-én rendezik meg Budapesten.

Hirdetések

Az első igazi helyzetre a 9. percig kellett várni, amikor is Cseke a dorogi kapu bal alsó sarkát vette célba, de Borsos Vilmos hárított. A 25. percben Paudits Patrik az ötös vonal sarkáról, éles szögből próbálkozott, de akcióját lefülelték, ő pedig fölé lőtte a labdát.

Két perccel később büntetett az MTK: a dorogiak lest reklamáltak, majd miközben megálltak egy pillanatra, a labda a középen érkező Bognár István elé került, aki 16 méterről próbált szerencsét és előnyhöz is juttatta csapatát.

Az első félidő hátralévő részében mindkét fél próbálkozott, igaz az MTK-nak akadtak ígéretesebb helyzetei. A szünet után valamelyest felébredt a Dorog. Ám hiába a szurkolók biztatása és a ziccerek, nem sikerült bevenniük a vendégek kapuját.

Végeredmény: Dorogi FC 0-1 MTK Budapest FC

(Forrás: nso.hu)

Hirdetések

  • Elütött egy motorost, végleg eltiltották a vezetéstől

    Felfüggesztett fogházbüntetést kapott, emellett pedig végleg eltiltották a járművezetéstől azt a férfit, aki 2018 őszén elütött egy motorost Tokodaltárón. A kétkerekű járművel közlekedő személy maradandó sérüléseket szenvedett.

    Hídlap
  • Taroltak Balassagyarmaton az esztergomi triatlonosok

    Érmekkel tértek haza az Esztergomi Triatlon Klub versenyzői a Balassagyarmaton megrendezett Tereptriatlon Országos Bajnokságról. Gyakorlatilag mostantól kezdve augusztus 2-ig minden hétvégén versenyezni fognak. Legközelebb Zalaegerszegen bizonyíthatnak.

    Hídlap