Vencel

Hídlap

Háromszor lépett meg fizetés nélkül a benzinkútról

Három alkalommal távozott fizetés nélkül egy lábatlani és egy dorogi benzinkútról az a tatabányai férfit. O. Csaba ellen szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

Hirdetések

A 35 éves tatabányai férfi a gyanú szerint 2019 decembere és 2020 márciusa között három alkalommal is úgy tankolt a kutakon, hogy nem fizetett az üzemanyagért. Előfordult, hogy azt állította, nem volt nála készpénz, és később visszamegy kifizetni az összeget, de ezután sem tért vissza.

O. Csabát 2020. március 4-én hallgatták ki gyanúsítottként az esztergomi nyomozók, a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: napi.hu)

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap