Erhard

Hídlap

Háromszor lépett meg fizetés nélkül a benzinkútról

Három alkalommal távozott fizetés nélkül egy lábatlani és egy dorogi benzinkútról az a tatabányai férfit. O. Csaba ellen szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

A 35 éves tatabányai férfi a gyanú szerint 2019 decembere és 2020 márciusa között három alkalommal is úgy tankolt a kutakon, hogy nem fizetett az üzemanyagért. Előfordult, hogy azt állította, nem volt nála készpénz, és később visszamegy kifizetni az összeget, de ezután sem tért vissza.

O. Csabát 2020. március 4-én hallgatták ki gyanúsítottként az esztergomi nyomozók, a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: napi.hu)

  • 980 főnél mutatták már ki az új koronavírus-fertőzést

    Újabb 85 személynél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 980 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 beteg, többségében idős emberek (egyikük 48 éves). Összesen 96-an hagyták el gyógyultan a kórházat.

    Hídlap
  • Piros lapot adtak a koronavírusnak a játékvezetők

    Komárom-Esztergom megye egészén átívelő piroslapot indítottak útjára a játékvezetők. A megyei sípmesterek is csatlakoztak a #maradjotthon országos kezdeményezéshez. Bíznak benne, hogy kisfilmükkel fel tudják hívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

    Hídlap
Advertisements