Lukrécia

Hídlap

Háromszor lépett meg fizetés nélkül a benzinkútról

Három alkalommal távozott fizetés nélkül egy lábatlani és egy dorogi benzinkútról az a tatabányai férfit. O. Csaba ellen szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

Hirdetések

A 35 éves tatabányai férfi a gyanú szerint 2019 decembere és 2020 márciusa között három alkalommal is úgy tankolt a kutakon, hogy nem fizetett az üzemanyagért. Előfordult, hogy azt állította, nem volt nála készpénz, és később visszamegy kifizetni az összeget, de ezután sem tért vissza.

O. Csabát 2020. március 4-én hallgatták ki gyanúsítottként az esztergomi nyomozók, a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: napi.hu)

Hirdetések

  • Helyreállítják a tokodaltárói zebra villogó jelzőlámpáját

    Jó hírrel szolgált a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők számára és a tokodaltárói lakosok is minden bizonnyal örülni fognak a hírnek: hamarosan helyreállítják a Bányász utca és a József Attila utca (10-es főút) kereszteződésénél található zebra sárga villogó jelzőlámpáját.

    Hídlap
  • TOP-os fejlesztés valósulhat meg Kesztölcön

    Összesen 180 millió forint támogatást hagyott jóvá a napokban az Irányító Hatóság a megyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban – tájékoztatott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke. Kesztölc is újabb projekt valósulhat meg.

    Hídlap