Máté, Mirella

Hídlap

Közmunkára ítélhetik pénztárca lopásért

Akár közmunkára is ítélhetik azt a személyt, aki még tavaly július 6-án lopott el egy pénztárcát az egyik lábatlani üzletben. A vádlott a pénztárcát az okiratokkal és a bankkártyákkal később önként visszaadta a sértettnek, a pénzt a nyomozók foglalták le és adták vissza a sértettnek.

Hirdetések

A vádirat szerint a vádlott aznap délben egy lábatlani üzletben a vásárlók számára fenntartott pakolópultról – miközben a sértett a saját táskájába pakolt – eltulajdonította a sértett pénztárcáját, melyben hatezer forintnyi készpénz, 170 forint fémpénz, személyes okmányok, és két darab bankkártya is volt.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munka büntetésre ítélje.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)

(Borítókép: nlc.hu)

Hirdetések
  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap