Adalbert

Hídlap

Két ittas vezetőt is elkaptak a rendőrök szombaton

Dorogon és Piliscséven is ittas vezetőt igazoltattak a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei március 7-én, szombaton. Az alkoholszonda pozitív eredménye miatt további mintavétel céljából mindkét sofőrt előállították a kapitányságra.

Hirdetések

A dorogi rendőrök szombaton délután ellenőriztek egy tehergépkocsit és a vezetőjét. Megállapították, hogy a sofőrt korábban eltiltották a vezetéstől, az utánképzést nem teljesítette, ezért vele szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek. Csak az 54 éves sofőrrel megfújatták a szondát, mely pozitív eredményt mutatott. Végül vele szemben büntetőeljárást is indítottak.

Este 22 óra után Piliscséven is elkaptak egy ittas sofőrt, aki személygépkocsijával közlekedett a településen. Ő közigazgatási bírsággal megúszta.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: nemetugyek.de)

Hirdetések

  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap