Valter

Hídlap

Csolnokon és Esztergomban is történt baleset kedden reggel

Szinte egyidőben történt baleset március 10-én, kedden reggel az Esztergomi Ipari Parkban, illetve a Táti úton. Emellett az 1106-os út Dorog és Csolnok közötti szakaszán árokba hajtott autót kellett menteniük az esztergomi hivatásos tűzoltóknak.

Hirdetések

A Régió TV Esztergom információi szerint 8 óra körül egy pótkocsit húzó traktor nekihajtott egy személygépkocsinak. Anyagi kár keletkezett, de személyi sérülés nem történt.

A Táti úton, a Mindszenty József Katolikus Általános Iskola tornacsarnokánál egy autó szabályosan közlekedett, majd ráhajtott egy úttesten lévő fém tárgyra, a kerék megdobta és a tárgy a mögötte közlekedő járműbe csapódott. Úgy tudjuk, hogy a Táti úti esetben egy Suzuki és egy Volvo érintett.

Nem csak az esztergomi rendőröknek, hanem a városi hivatásos tűzoltóknak és a dorogi járőröknek is akadt dolguk reggel. 7:30-kor körül ugyanis Csolnokról Dorogra haladt egy személygépkocsi, mely előzés közben megcsúszott, árokba hajtott és felborult. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint áramtalanították az összetört kocsit. A sofőr nem sérült meg.

(Forrás: RTVE)

(Képek: Hídlap)

Hirdetések