Izidor

Hídlap

Közvilágítási oszlopnak tolatott egy kisbusz Nagymaroson

Közvilágítási oszlopnak tolatott egy kisbusz hétfőn délután Nagymaroson, a Váci úton – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A baleset következtében az oszlop eltört és veszélyeztette az arra közlekedőket.

Csámpai Attila tűzoltó százados, megyei szóvivő elmondta, hogy a feszültségmentesítést követően a nagymarosi önkéntes, illetve a váci hivatásos tűzoltók daru segítségével távolították el a kitört oszlopot, így megszüntették a veszélyhelyzetet. A munkát a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányította. Arról nincsenek információk, hogy a balesetben személyi sérülés történt-e.

(Fotók: PMKI KMSZ)

 

 

  • Sufni égett a dorogi Aranyhomoki dűlőben

    Mintegy ötszáz négyzetméteren égett az avar Dorog külterületén, sőt még egy sufni is lángra kapott az Aranyhomoki dűlőben – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az egységek egy emberhez mentőt is kértek. Délelőtt Tokodon akadt dolguk a tűzoltóknak: ott egy mezőgazdasági épület égett ki.

    Hídlap
  • Csalók próbálnak pénzt gyűjteni a dorogi mentőállomás nevében

    A koronavírus járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a csalók is aktivizálják magukat: például ismeretlen személyek a dorogi mentőállomás nevében telefonon próbálnak meg pénzt és támogatást gyűjteni bizonyos “eszközökre” – figyelmeztet a Dorogi Mentők nevű Facebook oldal.

    Hídlap
Advertisements