Vencel

Hídlap

Közvilágítási oszlopnak tolatott egy kisbusz Nagymaroson

Közvilágítási oszlopnak tolatott egy kisbusz hétfőn délután Nagymaroson, a Váci úton – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A baleset következtében az oszlop eltört és veszélyeztette az arra közlekedőket.

Hirdetések

Csámpai Attila tűzoltó százados, megyei szóvivő elmondta, hogy a feszültségmentesítést követően a nagymarosi önkéntes, illetve a váci hivatásos tűzoltók daru segítségével távolították el a kitört oszlopot, így megszüntették a veszélyhelyzetet. A munkát a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányította. Arról nincsenek információk, hogy a balesetben személyi sérülés történt-e.

(Fotók: PMKI KMSZ)

Hirdetések
  • Villanyoszlopnak csapódott egy kukásautó Kesztölcön

    Szeptember 28-án, hétfő délelőtt fa villanyoszlopot döntött ki egy kukásautó Kesztölcön, az Ady Endre utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos, valamint a kesztölci önkéntes tűzoltók vonultak ki.

    Hídlap
  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap