Vencel

Hídlap

Bezár a könyvtár, az olvasókör és a Féja Géza Közösségi Ház

Március 13-tól határozatlan ideig nem fogad látogatókat a Szentgyörgymezői Olvasókör, a Féja Géza Közösségi Ház és a Helischer József Városi Könyvtár – jelentette be közösségi oldalán Hernádi Ádám, Esztergom polgármestere.

Hirdetések

Hernádi Ádám azt írta, hogy Schottner Norbert jegyzővel egyetértésben a koronavírus-járvány megelőzésének és esetleges terjedésének megakadályozása céljából rendelte el az intézmények bezárását.

A könyvtár munkatársai hétköznaponként, munkaidőben a 06-33-523-170-es telefonszámon várják az olvasók igényeit. A kért könyvek kiszállításáról az önkormányzat gondoskodik.

(Forrás: Hernádi Ádám közösségi oldala)

(Borítókép: konyvtar.proteo.hu)

Hirdetések
  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap