Vencel

Hídlap

Dorogi közös házukban akarta felgyújtani az édesapját

Emberőlés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egy 22 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint meg akarta ölni édesapját Dorogot. Az elkövetőt két órán belül elkapták.

Hirdetések

Az elsődleges adatok szerint R. Bence március 13-án összeveszett édesapjával, akit 16 óra 46 körül lelocsolt benzinnel. Az üzemanyagból jutott a lakásba is, majd megpróbálta felgyújtani az épületet és a sértettet.

A fiú terve nem sikerült, ezért elmenekült a helyszínről. Később azonban visszatért a házhoz, végül ekkor fogták el őt a rendőrök. R. Bencét elő is állították a kapitányságra, elszámoltatása folyamatban van.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: szabadmagyarszo.com)

Hirdetések
  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap