Erhard

Hídlap

Dorogi közös házukban akarta felgyújtani az édesapját

Emberőlés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egy 22 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint meg akarta ölni édesapját Dorogot. Az elkövetőt két órán belül elkapták.

Az elsődleges adatok szerint R. Bence március 13-án összeveszett édesapjával, akit 16 óra 46 körül lelocsolt benzinnel. Az üzemanyagból jutott a lakásba is, majd megpróbálta felgyújtani az épületet és a sértettet.

A fiú terve nem sikerült, ezért elmenekült a helyszínről. Később azonban visszatért a házhoz, végül ekkor fogták el őt a rendőrök. R. Bencét elő is állították a kapitányságra, elszámoltatása folyamatban van.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: szabadmagyarszo.com)

  • 980 főnél mutatták már ki az új koronavírus-fertőzést

    Újabb 85 személynél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 980 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 beteg, többségében idős emberek (egyikük 48 éves). Összesen 96-an hagyták el gyógyultan a kórházat.

    Hídlap
  • Piros lapot adtak a koronavírusnak a játékvezetők

    Komárom-Esztergom megye egészén átívelő piroslapot indítottak útjára a játékvezetők. A megyei sípmesterek is csatlakoztak a #maradjotthon országos kezdeményezéshez. Bíznak benne, hogy kisfilmükkel fel tudják hívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

    Hídlap
Advertisements