Ellák

Hídlap

Dorogi közös házukban akarta felgyújtani az édesapját

Emberőlés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egy 22 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint meg akarta ölni édesapját Dorogot. Az elkövetőt két órán belül elkapták.

Hirdetések

Az elsődleges adatok szerint R. Bence március 13-án összeveszett édesapjával, akit 16 óra 46 körül lelocsolt benzinnel. Az üzemanyagból jutott a lakásba is, majd megpróbálta felgyújtani az épületet és a sértettet.

A fiú terve nem sikerült, ezért elmenekült a helyszínről. Később azonban visszatért a házhoz, végül ekkor fogták el őt a rendőrök. R. Bencét elő is állították a kapitányságra, elszámoltatása folyamatban van.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: szabadmagyarszo.com)

Hirdetések
  • Több mint 1,5 milliárd forintból újul meg a kismarosi kisvasút

    Több mint 1,5 milliárd forintból megújul a kismarosi kisvasút – jelentette be dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője kedden a kismarosi állomáson tartott sajtótájékoztatón. Az MTI tudósítása szerint a királyréti és kemencei múzeumvasút pályafelújítása mintegy 14 kilométeres szakaszt érint, ami egymilliárd forint ráfordítást igényel.

    Hídlap
  • Elütött egy motorost, végleg eltiltották a vezetéstől

    Felfüggesztett fogházbüntetést kapott, emellett pedig végleg eltiltották a járművezetéstől azt a férfit, aki 2018 őszén elütött egy motorost Tokodaltárón. A kétkerekű járművel közlekedő személy maradandó sérüléseket szenvedett.

    Hídlap