Vencel

Hídlap

Munkásszállóról lopott el ékszereket

Gyanúsítottként hallgatták ki az esztergomi rendőrök azt a férfit, aki munkásszállóról lopott el ékszereket. A nyomozók lopás vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást az ácsi férfi ellen, aki beismerte, hogy ő tulajdonította el a tárgyakat.

Hirdetések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 12-én délután jelentette be egy esztergomi lakos, hogy az utcán parkoló autójában egy ismeretlen férfi kutatott, majd amikor rászólt, a tolvaj távozott a helyszínről.

A helyi rendőrök az esetet követően, a bejelentő által elmondottak alapján Esztergom-Kertvárosban megtalálták a bejelentésben szereplő férfit, akinél több ezüst gyűrűt, medált és karláncot is találtak.

Viselkedése miatt vele szemben kábítószergyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott.

Az ügyben a rendőrök adatgyűjtést végeztek, és megállapították, hogy a férfi aznap délelőtt egy esztergomi munkásszállón járt, ahonnan ellopta az ékszereket, ezért azokat lefoglalták.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: 24.hu)

Hirdetések
  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap