Erhard

Hídlap

Munkásszállóról lopott el ékszereket

Gyanúsítottként hallgatták ki az esztergomi rendőrök azt a férfit, aki munkásszállóról lopott el ékszereket. A nyomozók lopás vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást az ácsi férfi ellen, aki beismerte, hogy ő tulajdonította el a tárgyakat.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 12-én délután jelentette be egy esztergomi lakos, hogy az utcán parkoló autójában egy ismeretlen férfi kutatott, majd amikor rászólt, a tolvaj távozott a helyszínről.

A helyi rendőrök az esetet követően, a bejelentő által elmondottak alapján Esztergom-Kertvárosban megtalálták a bejelentésben szereplő férfit, akinél több ezüst gyűrűt, medált és karláncot is találtak.

Viselkedése miatt vele szemben kábítószergyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott.

Az ügyben a rendőrök adatgyűjtést végeztek, és megállapították, hogy a férfi aznap délelőtt egy esztergomi munkásszállón járt, ahonnan ellopta az ékszereket, ezért azokat lefoglalták.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: 24.hu)

 

 

  • 980 főnél mutatták már ki az új koronavírus-fertőzést

    Újabb 85 személynél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 980 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 beteg, többségében idős emberek (egyikük 48 éves). Összesen 96-an hagyták el gyógyultan a kórházat.

    Hídlap
  • Piros lapot adtak a koronavírusnak a játékvezetők

    Komárom-Esztergom megye egészén átívelő piroslapot indítottak útjára a játékvezetők. A megyei sípmesterek is csatlakoztak a #maradjotthon országos kezdeményezéshez. Bíznak benne, hogy kisfilmükkel fel tudják hívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

    Hídlap
Advertisements