Lukrécia

Hídlap

Munkásszállóról lopott el ékszereket

Gyanúsítottként hallgatták ki az esztergomi rendőrök azt a férfit, aki munkásszállóról lopott el ékszereket. A nyomozók lopás vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást az ácsi férfi ellen, aki beismerte, hogy ő tulajdonította el a tárgyakat.

Hirdetések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 12-én délután jelentette be egy esztergomi lakos, hogy az utcán parkoló autójában egy ismeretlen férfi kutatott, majd amikor rászólt, a tolvaj távozott a helyszínről.

A helyi rendőrök az esetet követően, a bejelentő által elmondottak alapján Esztergom-Kertvárosban megtalálták a bejelentésben szereplő férfit, akinél több ezüst gyűrűt, medált és karláncot is találtak.

Viselkedése miatt vele szemben kábítószergyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott.

Az ügyben a rendőrök adatgyűjtést végeztek, és megállapították, hogy a férfi aznap délelőtt egy esztergomi munkásszállón járt, ahonnan ellopta az ékszereket, ezért azokat lefoglalták.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: 24.hu)

Hirdetések

  • Helyreállítják a tokodaltárói zebra villogó jelzőlámpáját

    Jó hírrel szolgált a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők számára és a tokodaltárói lakosok is minden bizonnyal örülni fognak a hírnek: hamarosan helyreállítják a Bányász utca és a József Attila utca (10-es főút) kereszteződésénél található zebra sárga villogó jelzőlámpáját.

    Hídlap
  • TOP-os fejlesztés valósulhat meg Kesztölcön

    Összesen 180 millió forint támogatást hagyott jóvá a napokban az Irányító Hatóság a megyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban – tájékoztatott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke. Kesztölc is újabb projekt valósulhat meg.

    Hídlap