Eufrozina, Kende

Hídlap

Tűzeset következtében tíz család vált fedél nélkülivé Esztergom-kertvárosban

„Ma hajnalban sajnálatos módon leégett a Sándor-major egyik blokkja” – közölte Hernádi Ádám polgármester a közösségi oldalán. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint villanyradiátortól gyulladt meg egy bútor az egyik lakásban.

Hirdetések

Az esztergomi hivatásos tűzoltók hamar eloltották a lángokat, azonban megállapították, hogy a stukatúron végigfutott a tűz. Emiatt meg is kellett bontani a tetőszerkezetet, amelyen összesen nyolc-tíz lakást érint. Az utómunkálatokban a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók is segítettek.

Hernádi Ádám tájékoztatása szerint tíz család, harminckilenc ember vált fedél nélkülivé. A tizenhat felnőttet és a huszonhárom gyermeket ideiglenesen a Féja Géza Közösségi Házban helyezték el.

„Végleges elhelyezésükről a mai nap folyamán Önkormányzatunk igyekszik gondoskodni.” – közölte.

(Fotó: Hernádi Ádám közösségi oldala)

(Forrás: Hernádi Ádám közösségi oldala/komarom.katasztrofavedelem.hu)

Hirdetések

  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap